Make your day different

Logo Cover

Pamela Anderson: ‘Bila sam seksualno zlostavljana još kao djevojčica, a život mi je spasio Playboy…’

Iako je Pamela Anderson svojim seksepilnim izgledom svojedobno golicala maštu milijunima muškaraca diljem svijeta, platinsta plavuša je u emotivnom intervjuu otkrila detalje svog traumatičnog djetinjstva priznavši kako je još kao djevojčica bila seksualno zlostavljana. Ipak, ironičan splet okolnosti joj je pružio priliku za jedan sasvim novi život, a kako danas gleda na svoju mladost koju su obilježile brojne kontroverze doznajte u nastavku…

‘Kao dijete zlostavljala me zločesta dadilja, koja više nije živa. Izuzev toga, za moja prva seksualna iskustva s muškarcima nije bilo obostranog pristanka.’ – otvoreno je priznala Pamela Anderson u ekskluzivnom intervjuu za Us Weekly.

Ipak, 50 – godišnja glumica doživjela je veliki uspjeh 1989. godine kada se skinula za magazin Playboy. Ta joj je naslovnica, kako sama priznaje, u potpunosti promijenila život.

@jkfashionbook

‘Kao dijete bila sam izuzetno sramežljiva, a kroz odrastanje, upravo me Playboy osnažio. Doslovce mi je spasio život. Osjećala sam se zatočena u vlastitom tijelu i tražila sam izlaz da se oslobodim cijelog tog tereta. Snimanje za Playboy bilo je oslobađajuće iskustvo za mene.

@velvetundergroundpp

 

Potičem sve da budu hrabri i da izađu iz zone udobnosti. Znam da je to odskočna daska u nepoznato, no ako to napravite, zaista ćete živjeti život punim plućima. Svi smo imali neku tragediju koja nam je obilježila živote, no potrebno je sjetiti se da on ipak može biti dobar.’ – zaključila je 50 – godišnja glumica čiji je buran lifestyle svojedobno punio stranice žute štampe.

 

@cocodemeruk

Danas se pak Pamela posvetila radu humantiranih organizacija te joj je jedini cilj svoju slavu iskoristiti kako bi pomogla onima kojima je život dodijelio nesretne karte.

@pamelaanderson

Fotografije: Instagram

Slični članci