Make your day different

Logo Cover

Pakirate poklone u zadnji čas? Donosimo 15 kreativnih i genijalnih ideja za zamatanje božićnih darova koji će se uklopiti u svačiji stil

Božić je poseban po tradicionalnom obiteljskom ručku, druženju s najmilijima, no i po darivanju. Bez obzira na poklone kojima namjeravate razveselite svoje najdraže, promišljeno i kreativno zapakiran dar zaokružit će cijelu priču i razveseliti osobu kojoj darujete. Nedostaje li vam inspiracije, u nastavku potražite 15 najoriginalnijih ideja za pakiranje božićnih poklona koji će se uklopiti u svačiji stil… 

Svaki poklon dobiva novu dimenziju kada se uruči u upečatljivom pakiranju, a ovog Božica izmamite osmijeh na lice dragih osoba kreativnim rješenjima koja ne zahtijevaju puno vremena ni truda.

Ljepota darivanja nije u vrijednosti materijalnih stvari koje stavljamo ispod božićnog drvca, već u našoj pažnji i samom trudu da nekoga bliskoga razveselimo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli DOSES OF STYLE (@doses_of_style)

Zahvaljujući društvenim mrežama, maštovitih ideja ne nedostaje. Tako svoje darove možete ukrasiti na razne načine, od papira koji će biti u nešto neutralnijoj nijansi, koja će činiti bazu, dok će zanimljivi dodatci poput borove grančice ili prepoznatljivih blagdanskih slatkiša, zaokružiti cijeli dojam.

Oni nešto spretnije ruke uvijek se mogu upustiti u izrezivanje prikladnih božićnih motiva, poput sobova ili Djeda Božićnjaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gift Wrapping Ideas (@best_of_gift_wrapping)

Sami možete izraditi ukrase od kartona koji će poklonu dati poseban štih, ali izgledaju lijepo i sami za sebe. Oživite ih tako da ručno izrežete karton, pričvrstite ga gubom i zatim završite s vrpcom po izboru!

Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku potražite 15 genijalnih i originalnih ideja za zamatanje poklona s Instagrama:

@mrsgreenhouse.diy
@compassionate.humans
@nicenicenice
@jbcalligraphy
@pinaforesandpeonies
@lasecondevie_officiel
@houseandco.be_
@thesunnierspot
@the_stylesalad
@paulinamalinapl
@nicolebuhler
@luciepekarkova
@littlegirlinhogwarts
@casacoluch
@laurabrittany_

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci