Make your day different

Logo Cover

Oživite proljetni outfit najluksuznijom nijansom žute! Pronašli smo 15 ultra chic komada u boji maslaca koji se uklapaju u svačiji stil

Ovog proljeća trendovi se vrte oko nježnih nijansi koje istovremeno odišu luksuzom i smirenošću,  a po svemu sudeći, jedna se već veselo smješka s polica brojnih luksuznih i high street brendova. Riječ je o pastelno žutoj boji ili boji maslaca, koja u trenu podiže svaku kombinaciju, izgleda vrlo profinjeno i slaže se s neutralnim nijansama.  U nastavku izdvajamo 15 odjevnih komada i modnih dodataka u umirujućoj boji maslaca i otkrivamo modne favorite it djevojaka s Instagrama…

Žuta boja u svojim varijacijama popularna je već nekoliko sezona, a s trona ne silazi ni ovog proljeća. Nakon dominacije tamnijih nijansi, pravo je vrijeme da prošećete jednu od najsvježijih boja, kako na odjeći, tako modnim dodacima i obući.

Osim što izgleda prilično luksuzno, boja maslaca odličan je izbor jer pruža bezbroj mogućnosti za eksperimentiranje s odjećom i modnim dodacima.

@street_style_voyage

Boja maslaca sjajno se slaže sa smeđim i neutralnim tonovima te maslinasto zelenom, ljubičastom i tamnoplavom bojom. Ako volite igrati na sigurno, uparite je uz elegantne bijele, crne ili sive komade.

Uz odjevne predmete, nadolazeću sezonu obilježit će i modni dodaci u ovoj nijansi. Torbice i cipele već su zaradile status favorita, jer izgledaju luksuzno i s lakoćom se uklapaju u razne modne kombinacije.

@street_style_voyage

Ako vam se sviđa boja maslaca i planirate je uvrstiti u garderobu za proljeće, nećete pogriješiti odaberete li neki od ovih 15 komada:

H&M, 9.99 €
H&M, 10.99 €
H&M, 15.99 €
Mango, 17.99 €
ZARA, 19.95 €
Bershka, 22.99 €
H&M, 34.99 €
Bershka, 49.99 €
Reserved, 45.99 €
Mango, 69.99 €
Sandro, 213 €
Reformation, 280 €
Ganni, 367 €
Acler, 450 €
Jacquemus, 650 €

Za dodatnu dozu modne inspiracije, otkrivamo kako trendseterice s Instagrama furaju ovu nijansu u svakodnevnim prilikama:

@fashion_viadi
@bridgetxloren
@ktmdaley
@pollyvsayer
@corryntimm
@corryntimm
@dlrmk
@talkthattalk.insta
@talkthattalk.insta

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci