Make your day different

Logo Cover

Ovoj pametnoj narukvici s hrvatskim potpisom nisu odoljele sestre Kardashian, Olivia Culpo i brojne influencerice širom svijeta!

Bellabeat Ivy pametna narukvica je u nekoliko mjeseci osvojila srca žena diljem svijeta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Samo nekoliko mjeseci nakon globalnog lansiranja postala je must-have svih žena koje drže do svog zdravlja, a ponosno je nose mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice širom svijeta, pa i Hrvatske.

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima preko 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom.

Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno potiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

Osim Olivie, Ivy nose i sestre Kardashian. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene.

Definitivno najveći vjetar u leđa ovoj pametnoj i prekrasnoj narukvici dala je Kourtney Kardashian kad ju je odabrala kao jedan od proizvoda za svoju božićnu poklon kutiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh)

Time je Ivy došla u ruke holivudske A liste slavnih žena i postala njihov omiljeni wellness tracker. Krajem veljače održan je festival zdravlja i ljepote Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, na kojem je pametna narukvica Ivy predstavljena široj publici.

S Ivy su oduševljene i Tammin Sursok, australska glumica i pjevačica južnoafričkog porijekla, model Zoe Foster, poduzetnice Isabela Alysa, Shayna Therese Taylor, znanstvenica Senjuti Saha, te atletičarke Chari Hawkins i Masai Russel.

Uz njih tu je mnoštvo influencerica, ali i nekih poznatih Hrvatica kao što je poduzetnica i kreatorica sadržaja Kornelija Slunjski na društvenim mrežama poznatija pod imenom Koko Beaute.

Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica Business Caffe-a te portala Žene i novac, nedavno se na svom Instagramu pohvalila da ima svoju Ivy te da je sigurna kako će joj Ivy pomoći da se još bolje brine o sebi.

Ukoliko vas je zaintrigirala ova prekrasna pametna narukvica, predlažemo da pogledate mnogobrojne recenzije korisnica na njihovom portalu od kojih neke donosimo u nastavku:

‘Sviđa mi se ideja da je svaka Ivy jedinstvena. Naletjela sam na prijateljicu koja je također kupila Ivy i ugodno smo se iznenadile kad smo shvatile da svaka ima svoju Ivy. Plus uređaj je besprijekoran!’, Stacey

‘Impresionirana sam i izgledom i značajkama moje Ivy plus činjenicom da mi baterija dugo. Sviđa mi se što cijeli tjedan mogu pratiti svoj san, vidjeti ritam sna tijekom radnih dana u odnosu na vikend, razumjeti zašto sam nekih dana umornija, a nekad odmornija. I narukvica je udobna i tanka. Sklona sam osipu od znoja, a toga kod Ivy nema.’ Gianna

‘Broj otkucaja srca i svi ostali podaci koje Ivy prati su nevjerojatni, kao i dizajn, ali ono što mene najviše oduševljava je način na je sve to prikazano u aplikaciji. Podatke, je lako vidjeti, lako ih je pratiti i razumjeti kako sve što radite utječe na njih. Motivirajuće je vidjeti da ostvarujete svoje ciljeve i poboljšavate svoje zdravlje, ali također nećete se osjećati krivom ako uzmete slobodan dan od aktivnosti i napora kad vam aplikacija kaže da usporite.’Kalisha

Bellabeat aplikaciju koristi već preko milijun žena širom svijeta,a rating joj je 97% pozitivan.

Bellabeat Ivy može kupiti u online trgovini tvrtke Bellabeat. Uz kupnju pametne narukvice Ivy, Bellabeat daje šest mjeseci pretplate na Bellabeat Wellness Coach čime ćete zaista moći zaokružiti svoju wellness priču; od praćenja biometrijskih podataka, uvida u vaše navike i stil do personaliziranog coaching i pristupa bazi sa preko 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još mnogo toga.

Foto: Instagram

 


Hzzo


Slični članci