Make your day different

Logo Cover

Ovo tekuće rumenilo od samo 4 eura hit je na TikToku! Jamči prirodan izgled kože, a potpisuje ga drogerijski brend popularan među Hrvaticama

Tijekom proljetnih mjeseci niti jedna kozmetička torbica nije potpuna bez dobrog rumenila, a posljednjih godina na beauty radaru su tekuće varijante ovog kozmetičkog klasika. Tržište vrvi od raznih tekućih rumenila, a jedno se pokazalo kao favorit brojnih beauty ovisnica i u kratkom roku postalo hit na Tik Toku. Riječ je o essence BABY GOT BLUSH rumenilu koje stiže u tubi po uzoru na kultnu Charlotte Tilbury verziju, a prodaje se za manje od 4 eura i jamči prirodan, blistav i mladolik izgled kože…

Svaka beauty ovisnica zna da je dobro rumenilo nezaobilazan dio proljetne make-up rutine, a ove sezone u fokusu su tekuće varijante koje garantiraju prirodan izgled kože.

Ako obožavate onaj effortless look, odnosno make up koji izgleda kao da niti niste našminkani, onda će vas obradovati vijest kako pristupačno drogerijsko rumenilo, koje uživa must have status, zadovoljava sve kriterije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brookelle McKenzie (@bybrookelle)

Rumenilo essence BABY GOT BLUSH dolazi u 8 ružičastih nijansi od kojih je svaka namijenjena različitom tonu kože s ciljem da stvori prirodan, rumeni izgled lica.

essence Baby Got Blush, 3.70 €

Za razliku od high-end varijanti, ovo essence rumenilo dostupno je po pristupačnoj cijeni od svega 3,70 eura, a osim na obrazima, može se koristiti i kao ruž za usne!

essence Baby Got Blush, 3.70 €

Usto, zbog svoje lagane teksture prigodan je za različite tipove kože. Brzo i jednostavno naglašava ten, ostavljajući prirodan, zdrav i blistav izgled.

Pogledajte VIDEO:

@mernahermez CT peach pop for the win 🍑 #charlottetilburymattebeautyblushwand #peachpop #creamblush ♬ starboy – versations

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo


Slični članci