Make your day different

Logo Cover

Ovo su trenutno najljepše žene na svijetu, a njihova je prirodna ljepota toliko magnetična da ne možemo prestati gledati u njih

Njihova je ljepota zarazna i hipnotizirajuća, a da im je egzotičan, gotovo savršen izgled pomogao u karijeri, ove ljepotice već dokazuju super unosnim ugovorima, s nekim od najvećih imena modnog svijeta. Djevojke su zahvaljujući svom neuobičajenom izgledu postale miljenice fashion, ali i celebrity svijeta, a kada ih vidite, postat će Vam savršeno jasno i zašto…

Iako se o ukusima ne raspravlja, čini se da ipak postoje univerzalni ideali kad je riječ o ženskoj ljepoti. Možda to nisu ideali kompletnog izgleda, no čak se i znanstvenici slažu da su detalji doista presudni za jednu sveopću privlačnost.

S tim u vidu je ekipa Bright Side-a složila listu 11 najljepših žena svijeta, čija je ljepota toliko zanosna i hipnotizirajuća da ni mi ne možemo prestati buljiti u njih. A sve su one doista zamijećene u gomili te se danas mogu pohvaliti unosnim ugovorima.

Kseniya Rain

@septembrenell

Willow Hand

@willow.hand

Anok Yai

@anokyai

Katarzyna Jujeczka

@kasiajujeczka

Unia Pakhomova

@uniaseyes

Nyané Lebajoa

@nyane

Shudu Gram

@shudu.gram

Tsunaina

@tsunaina

Marjan Jonkman

@marjanjonkman

Meghan Collison

@omgitsmeg

A da je redom riječ o ljepoticama koje krase neobični detalji, i pomalo egzotičan izgled dokaz je i manekenka iz Tibeta kojoj, iako baš nije tipična ljepotica, zbog njenih očiju predviđaju svjetsku slavu. Ona je Ellia Sophia, a njena je ljepota doista posebna.

@thehivemodels

Fotografije: Instagram

Slični članci