Make your day different

Logo Cover

Ovo su najvatreniji ženski i muški znak Zodijaka, prvaci kada je riječ o seksualnom nagonu! Partneru će osigurati najveće tjelesne užitke, ali…

Astrolozi tvrde kako su žene rođene u znaku Bika najvatrenije, najmaštovitije i nezasitne ljubavnice u krevetu dok ista ta laskava titula krasi i muškarce rođenim u znaku Škorpiona.

Bik je jedan od najstrastvenijih i najsenzualnijih horoskopskih znakova, a žene rođene u tom znaku znaju kako tjelesnu bliskost podići na viši nivo i osigurati najveće tjelesne užitke, piše Astromix.

@snejanajens

Za žene rođene u znaku Bika seks je jedno od sredstava samopotvrđivanja. Ako im ne ide predobro u drugim područjima života, seksom će nadoknaditi osjećaj nesigurnosti.

Vole predigru i puno dodira te se u krevetu izuzetno trude ostvariti sve svoje maštarije, ali i maštarije partnera.

@snejanajens

Visoko na istoj toj listi su i Lavice, ali i žene rođene u znaku Ovna.
Horoskopski znakovi su veoma različitih senzibiliteta i karaktera, pa se to odražava i u krevetu.

S druge strane muškarci rođeni u znaku Škorpiona najbolji je među plahtama.

Vatreni i raskalašni Škorpion ima najjači libido u cijelom Zodijaku. Njihov seksualni magnetizam teško se može ignorirati. U krevetu se pokazuju kao savršeni ljubavnici, ali je seks često jedino što im treba od partnera, pa se poslije seksa, kad se Škorpion ohladi, partneri mogu osjećati iskorišteno.

@the.fashionistas.lifestyle

Znak Škorpiona u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Škorpioni obožavaju osmišljavati posebne koreografije.

Kod njih sve jednostavno mora biti iznad prosjeka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze gotovo po cijelom tijelu.

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci