Make your day different

Logo Cover

Ovo su najbolje kombinacije Zodijaka za strastvenu romansu! Doznajte s kojim znakom se najbolje slažete pod plahtama, ali i čime ga osvojiti…

Osim odgovora na ljubavna pitanja, u Zodijaku možete pronaći i one koji će vas usmjeriti prema idealnom seksualnom životu ili barem pronalasku partnera koji će htjeti zadovoljiti sve vaše potrebe. Iako se broj postojećih seksualnih preferencija teško može izmjeriti, sve je teže pronaći nekog tko će one vaše savršeno nadopuniti svojima. U nastavku doznajte s pripadnicima kojeg horoskopskog znaka se najbolje slažete u krevetu, ali i kako ga uspješno osvojiti… 

Dobar seks nije jedini preduvjet za kvalitetan partnerski odnos – ali svakako je jedna od važnijih komponenti! Iako čak i jednostavan seksualni odnos može polučiti užitak, malo stvari je gore od trenutka kad vam partner koji je obećavao puno ne ispuni užitke u krevetu. 

Lav i Vaga vjerojatno će ostati zajedno zauvijek, Vage će pronaći srodnu dušu u živahnom Blizancu, spoj Djevice i Bika često završi fatalno, dok će Rakovi i Škorpioni dijeliti slične seksualne fantazije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Ovan

Ovan ima najbolje spojeve s Blizancima i Lavovima, gdje postoji duboka emocionalna povezanost i komunikacija. Sa strijelcem dijeli spontanu privlačnost te ljubav prema avanturi i druženju. S vodenjacima ostvaruje gotovo savršenu ljubavnu kombinaciju, jer se međusobno poštuju i pružaju slobodu jedno drugome. Vage su najbolji seksualni partneri za ovnove jer se njihovi odnosi temelje na međusobnom nadopunjavanju i popuštanju, stvarajući buran, ali uzbudljiv seksualni odnos. 

Bik

Bikovi će najviše uživati u odnosima s Rakovima i Djevicama, gdje postoji nježnost, pouzdanost i međusobno poštovanje. S Jarcima će imati čvrst odnos temeljen na zajedničkim vrijednostima i strasti, dok će s Ribama dijeliti nježnu i intuitivnu povezanost, obilježenu romansom. Škorpioni su najbolji seksualni partneri za bikove jer se njihova strastvena privlačnost održava duboko povezanom i intenzivnom. 

Blizanci

Blizanci će se dobro slagati s Ovnom, što ih čini skladnim parom s dubokim razumijevanjem i komunikacijom, a također će uspostaviti dobar odnos s Lavom zbog lakoće komunikacije i strastvenosti u seksualnom životu. S Vagama će također imati solidnu kompatibilnost, jer se dobro sporazumijevaju i pružaju dinamičan odnos, kako u svakodnevnom životu tako i u spavaćoj sobi. Blizanci se također odlično slažu s Vodenjacima, dijeleći sličan temperament i želju za uzbuđenjem, a Strijelci su najbolji seksualni partneri za Blizance zbog privlačnosti i strastvenosti koja postoji među njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Rak

Rak će najstabilniji odnos imati s Bikom, gdje će podijeliti strast prema hrani i pružiti si sigurnost i podršku. S Djevicom će također imati stabilan odnos, pod uvjetom da prevlada djevičina sklonost sumnji i kritici. Međutim, najintenzivniji odnos će imati sa Škorpionom, gdje će podijeliti emocionalnu dubinu i strastvenu povezanost, posebno u seksualnom životu. Susret s Ribama često će rezultirati ljubavlju na prvi pogled, budući da dijele intuitivnost i nježnost, te uzajamno poštovanje. Jarac je najbolji seksualni partner za raka zbog strasti i emocionalne povezanosti koju dijele. 

Lav

Lav će formirati strastvene veze s Ovnom, gdje će snažna tjelesna privlačnost dominirati, a mogu biti uspješni i kao poslovni partneri. Odnos s Blizancima također će biti harmoničan, kombinirajući intelektualnu stimulaciju i snagu. Veza s Vagom donijet će im visoku kompatibilnost, budući da oboje cijene društvenost i luksuzan način života, uz snažnu privlačnost u seksualnom životu. Susret sa Strijelcem također obećava dinamičan odnos, kako u društvenim aktivnostima tako i u spavaćoj sobi. Vodenjaci su najbolji seksualni partneri za Lava zbog snažne privlačnosti i moguće skladne veze koja se temelji na kompromisima i uzajamnom privlačenju. 

Djevica

Djevica će formirati izvrsne odnose s bikovima, gdje će biti i prijatelji, partneri i ljubavnici, dijeleći realan pogled na život i strast prema različitim aspektima života, uključujući intimni odnos. Veza s Rakom također će biti harmonična, jer oboje njeguju osjećajnost i pažnju prema partneru. Sa Škorpionima će imati izvrstan seksualni odnos, jer škorpion oslobađa djevicu od njezine sramežljivosti, a odnos s Jarcem bit će stabilan i temeljen na međusobnom poštovanju. Ribe su najbolji seksualni partneri za djevicu zbog snažne privlačnosti i strastvenog odnosa koji dijele.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Vaga

Vaga će uspostaviti harmonične i zanimljive odnose s Blizancima, dijeleći komunikativnost, zabavnost i slične životne perspektive, uz rastuću stabilnost kroz godine. Također će imati dobro slaganje s Lavom, jer dijele slične karakteristike i pružaju si podršku, dok će sa Strijelcem uživati u ugodnoj, zabavnoj i izuzetno senzualnoj vezi, zbog njihove društvenosti i sposobnosti zabavljanja. S Vodenjakom će se također lijepo slagati, stalno se međusobno zavodeći i šarmirajući te dijeleći strastven i nikad dosadan seksualni život. Ovan je najbolji seksualni partner za Vagu zbog snažne privlačnosti i strastvenog odnosa koji se često ispoljava, unatoč povremenim nesuglasicama. 

Škorpion

Škorpioni će se dobro slagati s Rakovima, dijeleći slične fantazije i želje u seksu, uz međusobnu podršku i izgradnju povjerenja. Također će imati solidne odnose s Djevicama, unatoč ponekad zlopamćenju i prigovorima, zbog snažne tjelesne privlačnosti koja ih brzo povezuje u spavaćoj sobi. Veza s Jarcem brzo će postati čvrsta, dijeleći poseban osjećaj posjedovanja i opreza kako bi se izbjegle povrede. Najbolje slaganje imat će s Ribom, dijeleći veliku potrebu za ljubavlju i pažnjom te stvarajući strastvenu i uzbudljivu vezu. Bik je najbolji seksualni partner za Škorpiona zbog fatalne privlačnosti i strasti koja ih spaja, čak i nakon prekida, uz strastven i intenzivan seksualni život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Srijelac

Strijelac će doživjeti strastvenu vezu s Ovnom, budući da oboje dijele temperament i sklonost svadljivosti, ali se također brzo pomire, stvarajući vezu koja može potrajati zbog snažne privlačnosti. S Vagom će također imati dobar odnos, no budući da oboje vole društvo i zabavu, mogu lako skrenuti prema drugim mogućnostima. Odlična astrološka kombinacija je i Strijelac – Lav, jer oboje vole društvo i zabavu te su strastveni i poželjni jedno drugome u seksu. S Vodenjakom će imati odnos obilježen razumijevanjem, budući da oboje gaje liberalne stavove i pružaju si međusobnu slobodu. Blizanci su najbolji seksualni partner za Strijelca zbog trenutačne tjelesne privlačnosti i sposobnosti da se međusobno nadopunjuju unatoč razlikama. 

Jarac

Jarac će dobro kliknuti s Bikom, dijeleći praktičan i realan pristup životu te lako postižući dogovore oko svega, uključujući i seksualnu kompatibilnost. S Djevicama će imati skladan odnos zbog sličnih stavova prema životnim vrijednostima, dok će s Ribama imati intuitivnu vezu. Rak je najbolji seksualni partner za Jarca zbog cijenjenja Jarčeve ekonomičnosti, iako mu može zamjeriti na hladnoći, no s vremenom će se Jarac otvoriti, a seksualni odnosi postat će intenzivniji. 

Vodenjak

Kada se susretnu Vodenjak i Ovan, teško je reći tko koga više privlači jer oboje dijele dinamičnost i poduzetnost te se savršeno nadopunjuju. Njihov zanos i ljubav ne blijede ni s vremenom. Vodenjak će imati odlične odnose i s Blizancima, jer će biti zabavan i zanimljiv par, a oba znaka su individualisti koji neće ograničavati jedno drugo. U slučaju svađe, brzo se pomire i obnove povjerenje, što će biti slično i ako su u vezi s Vagom ili Strijelcem. Najbolji partner za seksualnu harmoniju je Lav. Iako su različiti, spaja ih snažna kemija privlačnosti, te ostaju zajedno do kraja unatoč čestim nesuglasicama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff)

Ribe

Kada je riječ o Ribama, jako dobro će se slagati s Bikom, pod uvjetom da bik preuzima inicijativu u rješavanju problema. Oboje su kućni tipovi i privrženi jedno drugom, te će njihova veza odisati skladom, romantikom i nježnošću. Emotivan odnos razvijat će se i s Rakom, a ako se susretnu sa Škorpionom, razumjet će se i bez izražavanja svojih želja. Jedina smetnja u vezi može biti ljubomora, ali se brzo pomire. Djevica je najbolji partner za seks, jer će pružiti čvrsti oslonac, a u krevetu će biti puno strasti. 

Pripremila: Veronika Perković
Foto: InstagramHzzo

Slični članci