Make your day different

Logo Cover

Ovo su 3 znaka Zodijaka kojima će se se sreća (ozbiljno!) osmjehnuti u 2021. godini, sve će im ići kao od šale i samo nebo će im biti granica….

Nakon zahtjevne i neponovljive 2020. svih nas zanima što će nam donijeti iduća godina. Bez obzira što ju nećemo dočekati onako kako smo navikli, ne znači da nam neće donijeti dobre stvari. U potrazi za srećom iskoristite pomoć horoskopa – zvijezde već znaju kojima će 3 znaka Zodijaka u 2021. sve ići lako od ruke….

Ispraćanjem stare godine Zemlja započinje novi krug oko Sunca, pa tako i mi dobivamo motivaciju za nove početke i velike odluke. Istovremeno, ostali planeti i zviježđa također mijenjaju svoje položaje te time utječu na stanje i ponašanje horoskopskih znakova. Iako ćemo svi nastojati razborito ući u Novu godinu, neki horoskopski znakovi mogli bi imati više sreće od drugih.

@insta2fashionista

Ne možemo vam predvidjeti cijelu budućnost, ali uz pomoć zvijezda možemo vas usmjeriti prema određenim vizijama zbog odnosa horoskopskih znakova.

Bez obzira na to koji će znakovi biti u povoljnijem položaju, svi bi trebali obratiti pozornost na periode u kojima planeti ulaze u retrogradnu fazu. To je prirodan ciklus svakog planeta, ali tada se doima kao da se taj planet na nebu kreće unatrag.

S obzirom na to da svaki planet predstavlja neki aspekt našeg života, retrogradna faza za nas može značiti izazovno i turbulentno razdoblje.

 
@insta2fashionista

Čak i ako ne pratite horoskop često, sigurno ste nekad osjetili utjecaj Merkurove retrogradne faze.

One nastupaju tri puta godišnje, a prvi put će nastupiti u znaku Vodenjaka, od 30. siječnja do 20. veljače. Merkur vlada u polju komunikacije pa se za taj period naoružajte dobrim namjerama, strpljenjem i lijepim riječima. I Saturn će ući u retrogradnu fazu u Vodenjaku, ali od 23. svibnja do 10. listopada.

Ta faza ne mora nužno uvijek označavati negativno razdoblje, već ono u kojem se preispitujemo i učimo o sebi. Saturn je vladar discipline i napretka pa ćete imati priliku posložiti ambicije i koncentrirati se na svoje zadatke.

@lifestyle_fashionstyle

Planeti su varljivi, pa čak i ako se ne pronalazite na ovoj listi najsretnijih, ako stvorite dobru viziju i motivaciju, možda vam naredna godina bude najbolja do sad (ili barem bolja od tekuće…).

U nastavku doznajte koja se 3 znaka Zodijaka mogu ponadati sreći u 2021. godini:

1.Ovnovi

Ovnovi će spektakularno započeti proljeće. 21. ožujka u njihov znak će, osim Sunca, ući i Venera. Kada se dva planeta nađu u istom znaku, energija tog znaka se dodatno pojačava. S obzirom na to da ste vi po prirodi vatren i energičan znak, ovo za vas može značiti samo sreću!
Sunce je vladar vašeg znaka, pa će njegova pojava dodatno ojačati vaše najbolje karakteristike, a Venera upravlja ljubavlju, seksualnošću i novcem. S obzirom na to da se ova konjunkcija događa točno na proljetnu svakodnevnicu, očekujte povoljnu ljubavnu i financijsku situaciju. Iskoristite svoju strastvenu stranu i uživajte u tom razdoblju jer bi vam to moglo poboljšati čitavu godinu.

@carlahinojosar

2.Bikovi
Bikovi će se u novoj godini naći pred novim izazovima: retrogradni Merkur potaknuti će vas da napokon otvoreno izrazite svoje misli, a dinamično razdoblje Ovna na vama će vršiti pritisak da pokrenete nove projekte iako se nećete osjećati spremno.
Ne očajavajte, jer nakon Ovnovog ciklusa nastupa vaše razdoblje! 19. travnja u znak bika ući će Merkur i Sunce te vam pojačati komunikacijske sposobnosti. Uspjet ćete izraziti vlastite želje i pronaći pozitivnu energiju. Stoga iskoristite 2021. da počnete želje provoditi u djela i zaboravite rutinu koja vas ponekad sputava. Skrojite ovu godinu po vlastitoj mjeri!

@carlahinojosar

3.Škorpioni
Škorpioni će ove godine biti u svom elementu. To će pogotovo biti vidljivo krajem godine, odnosno početkom vašeg razdoblja jer će Mars 30. listopada ući u vaše polje. Taj planet vlada znakom škorpiona, pa ćete se automatski naći u prednosti. Iako je Mars zastupnik rata i konflikta, iskoristite svoj planet i zahtijevajte ono što vam pripada. Izrazite svoje misli, ne dozvolite nikome da vas sputava i držite se svojih uvjerenja i ciljeva. Usput, ne zaboravite uživati u Noći vještica – znamo da se tome već veselite!

@moodchannel

Foto: Instagram

Slični članci