Make your day different

Logo Cover

Ovo su 3 najmanje obdarena horoskopska znaka! Iako se ne mogu pohvaliti velikom ‘alatkom’, to ne utječe na njihovu izvedbu u krevetu

Astrologija može štošta otkriti o ljudima, a i posljednje vrijeme djevojke na astrološkim blogovima pokrenule su raspravu oko toga koji je znak Zodijaka najmanje obdaren. Dok se pojedine znakove, poput Škorpiona, opisuje kao najvatrenije u krevetu, o veličini spolovila u astrologiji vrlo se rijetko govori. Internetom ovih dana kruži popis horoskopskih znakova s najmanjim ‘alatkama’, a u nastavku doznajte o koja se tri radi…

Iako su spolni odnosi i dalje tabu tema, astrolozi joj posvećuju veliku pažnju kako bi otkrili kompatibilnost među znakovima, ali i koji su od njih najviše, a koji najmanje vješti u krevetu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ipak, o veličini spolovila rijetko se raspravlja, no brojne djevojke počele su dijeliti svoja iskustva na astrološkim blogovima kako bi doznale koji je znak Zodijaka najmanje obdaren.

@corentingruson

Dok je odavno poznato da muškarci rođeni u znaku Škorpiona slove za najvatrenije u krevetu, prema popisu koji ovih dana kruži internetom konačno znamo koji znakovi, prema iskustvima žena diljem svijeta, imaju najmanju alatku.

Kako se navodi na listi objavljenoj i na Wattpadu, Ovnove krasi najmanje spolovilo, a na drugo mjesto zasjeli su Blizanci. Njih slijede muškarci rođeni u znaku Jarca za koje se tvrdi da imaju mekan i spljošten penis.

 
@corentingruson

Za pripadnike ova tri znaka Zodijaka navodi se da im veličina ne utječe na izvedbu u krevetu, što će utješiti mnoge muškarce koji za koje se ovaj poredak pokazao istinitim.

S druge strane, kada je riječ o horoskopskim znakovima koji se mogu pohvaliti najvećom ‘alatkom’, na prvom mjestu nalaze se Ribe, a slijede ih Bikovi pa Škorpioni.

@artworth_brothers

Foto: Instagram

Slični članci