Make your day different

Logo Cover

Ovo ne želimo propustiti! Renomirana istarska vinarija Meneghetti premijerno predstavlja novu etiketu Val Gambalera koju ćemo obožavati

Meneghetti Wine Hotel & Winery luksuzna je oaza mira u istarskim Balama koja iz sezone u sezoni privlači istinske hedoniste, ljubitelje probranih delicija i kvalitetnog vina, a 18. ožujka ponovno otvara svoja vrata. No prije toga renomirana istarska vinarija Meneghetti i zagrebački restoran Mano2 održati će 26. veljače u 19 sati zajedničku večeru na kojoj će se ekskluzivno predstaviti nova godišta ali i premijerno, sasvim novu vinsku etiketu – Val Gambalera, za koju su znalci, koji su već kušali, rekli kako se radi o možda najboljem crvenom hrvatskom vinu.

Ljubitelji (dobrog!) vina ne mogu dočekati predstavljanje nove vinske etikete – Val Gambalera iza koje stoji renomirana vinarija Meneghetti, koja je prepoznata kao jedna od najboljih i na svjetskoj vinskoj karti.

Etikete vinarije Meneghetti zauzimaju značajno mjesto na hrvatskoj i svjetskoj vinskoj karti

U njihovim vinima uživale su brojne svjetske zvijezde, a vrsni kušači nerijetko njihove etikete nazivaju ‘čistim tekućim hedonizmom’.

Chef restorana Mano2 Hrvoje Kroflin, kreirao je poseban menu koji će se sljubiti s vinima Meneghetti.

Naravno tu su i Meneghetti višestruko nagrađivana maslinova ulja i još nekoliko iznenađenja za goste večere.

 

Cijene večere je 1.300 kn a broj mjesta ograničen, pa svoje mjesto rezervirajte na vrijeme.

Tel: 01 643 0535
e-mail: mano2@mano.hr

Foto: promo

Slični članci