Make your day different

Logo Cover

Ovo je savršen pogled za našeg slavnog nogometaša

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka i njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić, već tradicionalno  godišnjice svoje ljubavi provode krstareći po neistraženim obalama egzotičnih destinacija

Jedan od najatraktivnijih hrvatskih reprezentativaca koji trenutno igra za nogomentni klub Lokomotiv i njegova dugogodišnja ljubav zaputili su se na zaluženi predah od napornih snimanja i dugotrajnih treninga.

@corlukav05_14

 

Petu godišnjicu svoje ljubavi odlučili su proslaviti u skrivenim uvalama grčkih otoka daleko od gradske vreve i poslovnih obaveza, a da je Vedran još uvijek beskrajno zaljubljen u svoju djevojku jasno je iz fotografije koju je objavio na svom Instragram profilu koja je ovjekovječila djelić intimne atmosfere zabačene grčke uvale.

@corlukav05_14

Njihova ljubavna priča započela je slučajnim susretom, a uspješni par svoje je ljubavno gnijezdo svio u Moskvi gdje se Vedran trenutačno oporavlja od povrede Ahilove pete. Svakako smo sigurni kako će Vedranu i ovaj romantični bijeg iz Rusije uvelike pomoći da se što brže vrati na nogometne terene.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci