Make your day different

Logo Cover

Ovo je najpovoljniji i najlakši način za upotpuniti blagdansku čaroliju doma, treba vam samo perivi bijeli marker i nekoliko minuta vremena

Ako ste među kampanjcima koji tek sada ukrašavaju dom za Božić ili žudite za još ukrasa, postoji mnoštvo sjajnih last minute ideja koje vam neće uzeti puno vremena. Instagram su preplavile fotografije prozora s božićnim motivima iscrtanih bijelim markerom koji izgledaju kao iz bajke, a lako ih je rekreirati u samo nekoliko minuta…

Bacili ste se na kićenje jelke, ukrasili police figuricama i svijećnjacima, zamijenili ukrasne jastučnice na sofi božićnima, ali vam nedostaje još nešto? Društvenim mrežama kruži jednostavan i povoljan trik koji se lako uklapa u svaki interijer.

@tantefrida

Riječ je o dekoracijama na prozorima. Dok su nekada bile popularne one izrađene ‘snježnim’ sprejem i silikonskim naljepnicama, ove zime u trendu je crtanje bijelim markerom. S obzirom na to da je flomaster periv, ovaj ukras možete ukloniti jednim potezom mokrom krpom.

Pustite mašti na volju i poigrajte se s prigodnim motivima. Uz neizostavne pahulje, možete naslikati kućice, borove grančice, snjegovića ili leteće sanjke Djeda Božićnjaka. Ako ste vješti u crtanju, dajte si oduška i izradite raskošni vijenac kojem će se diviti svi susjedi i prolaznici.

Pogledajte galeriju:

@wild.rocks
@tantefrida
@pfefferminzgruen
@geliebte_heimat
@anniblomqvis
@gozdee81

Foto: Instagram

Slični članci