Make your day different

Logo Cover

Ovo je lijepa vijesti! Advent u Zagrebu koji cijele godine nestrpljivo iščekujemo ipak će se održati, ali u nešto drugačijem izdanju!

Vijest da će Advent u Zagrebu biti otkazan odjeknula je prije nekoliko dana poput bombe. Premda je bila očekivana zbog nepovoljne epidemiološke situacije, čini se, kako koronavirus ipak neće preuzeti ulogu Grincha i građanima metropole ukrasti Božić. Grad Zagreb ipak će, kako doznajemo, uskoro odjenuti svoje najljepše ruho, ali u nešto drugačijem izdanju!

Nesnosne gužve, miris kuhanog vina, cimeta i kobasica na svakom koraku nešto je što bi ove godine moglo izostati s obzirom na aktualnu situaciju s korona virusom, ali to ne znači da ćemo se morati u potpunosti pozdraviti s događajem kojeg cijele godine nestrpljivo iščekujemo.

 

 
 
View this post on Instagram

 

It’s the last day of Advent on Zrinjevac! ❤We had great fun, delicious food and amazing atmosphere filled with joy and laughter! Thank you for being part of us, see you next year at the same place! 😍✨🎄 #AdventNaZrinjevcu #AdventZagreb #AdventZrinjevac #LoveZagreb #HolidaySeason #Zagreb #Croatia #CroatiaFullOfLife

 

A post shared by Advent On Zrinjevac (@adventnazrinjevcu) on

‘Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu.

Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!’, – stoji na službenoj stranici Adventa u Zagrebu uz obavijest da će više informacija biti objavljeno uskoro, pa tako možemo zaključiti kako u Gradu Zagrebu još uvijek razmišljaju kako izvesti organizaciju, a da ona bude prilagođena aktualnoj situaciji.

Ono što je za sada poznato jest da će se centar grada rasteretiti, a jedna od ideja je da se Advent proširi na druge zagrebačke kvartove kako bi se smanjila cirkulacija ljudi. Aktivne lokacije u centru svakako će ostati Zrinjevac, Strossmayerov trg i Tomislavac, s nešto manjim brojem kućica. Ako se nas pita, bolje išta, nego ništa!

Foto: Instagram

Slični članci