Make your day different

Logo Cover

Ovo će biti najpoželjnija torbica u 2021. godini! Kultni model slavu duguje bivšoj prvoj dami Jackie Kennedy i već je preplavio Instagram

Nakon što je prošlu godinu obilježila vladavina torbica s potpisom brenda Bottega Veneta, u 2021. na tron se vraća kultni model iz radionice drugog renomiranog talijanskog imena – Guccija. Radi se o čuvenoj torbici pod nazivom Jackie, koja svoju slavu i ime duguje nekadašnjoj prvoj dami SAD-a i modnoj ikoni Jackie Kennedy. Kultni modni dodatak dobio je novo ruho, a suvremenijim izgledom i nešto manjim dimenzijama u trenu je osvojio fashionistice diljem svijeta. Unatoč vrtoglavo visokoj cijeni, ovom modelu predviđa se veliki uspjeh, ali i titula najpoželjnije torbice u 2021. godini…

Svake godine jedna torbica probije se na sam vrh ljestvice najpoželjnijih komada i postane predmet žudnje modnih ovisnica diljem svijeta, a u narednim mjesecima to će biti nova verzija kultne torbe s potpisom talijanskog brenda Gucci, piše WhoWhatWear.

@giu5j

Radi se o modelu pod nazivom Jackie koji je dobio naziv po modnoj ikoni i nekadašnjoj prvoj dami SAD-a Jackie Kennedy.

Minimalistička torbica jedna je od onih koje nemaju rok trajanja te se s lakoćom uklapa u svačiji stil, stoga ne čudi da je u kratkom roku pobudila velik interes zaljubljenika u modu.

@gucci

Kada je Guccijev dizajner Alessandro Michele u ožujku predstavio svoju najnoviju kolekciju, gotovo svaki look sadržavao je ikoničnu Jackie torbicu, što ukazuje na to da je ovaj model sljedeći kultni dodatak talijanske modne kuće.

 

Sličnog dizajna, ali nešto manjih dimenzija, torbica Jackie 1961 već je osvojila zaljubljenice u modu, čemu svjedoči i činjenica da je već preplavila Instagram.

@gucci

Dok su kultni modni detalj nekada krasili šareni motivi cvijeća, talijanski modni velikan sada se odlučio za bezvremenski dizajn koji, osim po boji, minimalno odskače od originalnog.

U najnovijoj kolekciji Jackie 1961 torbica predstavljena je u nekoliko različitih boja: pastelno plavoj, ružičastoj, ljubičastoj, bijeloj i crnoj, uključujući i varijantu s monogram printom.

Gucci, £ 1420
Gucci, £ 1420
Gucci, £ 2210
Gucci, £ 1240

Zanimljivo je istaknuti kako je Gucci ovaj modni dodatak, osim u sklopu ženske kolekcije, predstavio i kao dio muške, poručivši time kako je riječ o uniseks komadu koji nema rok trajanja.

Jackie 1961 torbica već je izazvala veliki interes među fashionisticama, unatoč vrlo visokoj cijeni koja varira od 10.300 do 18.350 kuna, ovisno o modelu.

@gucci

Mnogi modni časopisi već su je proglasili jednim od najpoželjnijih modela za jesen/zimu, a stajlinzi trendseterica s Instagrama ukazuju na to da bi baš ova torbica mogla skinuti s trona legendarne vrećaste modele s potpisom talijanskog modnog velikana Bottega Venete.

It djevojke s Instagrama već su nabavile svoj primjerak Guccijeve Jackie torbice, a evo kako je furaju u svakodnevnim prilikama:

@tuffstuffru
@lindyladen
@gucci.lovers
@gucci.lovers
@natsu.bkk1
@devour_the_divine
@_lempert
@gucci.lovers
@brandnamesunshineshop159
@gucci
@buyorbye.vn_
@ll__lorraine

Foto: Instagram / Gucci

Slični članci