Make your day different

Logo Cover

Ovih 7 karakternih osobina zajedničko je većini Blizanaca! Krasi ih inteligencija i kreativnost, a smatraju se najvećim zavodnicima Zodijaka

Da su osobe rođene u znaku Blizanca kreativni, zavodljivi i komunikativni, svima je već odavno jasno. Pripadaju skupini zračnih znakova, zbog čega ‘nikad nemaju mira’ i teško je zadržati njihovu pozornost. Njihov šarm i flert ne bi vas trebao iznenaditi, no ponekad je teško procijeniti vole li vas onoliko koliko vi volite njih. Ako ste zaljubljeni ili ste na putu da se zaljubite u pripadnika ovog horoskopskog znaka, u nastavku donosimo 7 ključnih karakternih osobina koje su zajedničke većini Blizanaca…

Osobe rođene u znaku Blizanaca su zabavne, društvene, magične i provokativne. Ne zaziru od upoznavanja novih ljudi, nisu uobražene,  ali nemaju previše interesa za duge ljubavne veze. Ipak, kada im se netko svidi, postaju pravi poduzetnici.

U čast sezone Blizanaca, koja je počela 22. svibnja i traje do 21. lipnja, otkrivamo 7 karakteristika tipičnih za ovaj znak Zodijaka.

@topdailyculture

1) Dobro skrivaju emocije

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veliki su ekstroverti i vole biti okruženi ljudima. Često su omiljeni u društvu i vole dobar provod, no  kada trebaju razgovarati o stvarnim emocijama na dubljoj razini, znaju se izbezumiti. Radije bi sve stvari držali za sebe i nastavili živjeti površinski. No – trebate imati strpljenja, jednog dana će se i oni otvoriti.

2) Vladaju komunikacijom – čak i tijekom svađe

Blizanci po prirodi nisu skloni sukobima pa će vam u vezi s njima uglavnom biti osmijeh na licu. Međutim, ako dođe do svađe, budite spremni na razgovor s ljutitim blizancem koji će učiniti sve da pobijedi u argumentiranoj raspravi. Premda više vole slušati sebe nego druge, kad im otvorite svoje srce, uvijek imaju prave riječi.

@absolutely4woman

3) Učinit će sve da vam ugode u spavaćoj sobi

Kada je u pitanju seks, s Blizancima on je prava uživancija. Muškarci rođeni u ovom znaku čine sve kako bi ugodili ženi, a istovremeno su spremni za isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi. Vole kad mogu pružiti neviđeno zadovoljstvo, ali očekuju isto zauzvrat. Ne trpe ako je netko rob predrasuda u seksu, no seks s Blizancima zasigurno je nezaboravan.

@absolutely4woman

4) Žive u trenutku

Blizanci obožavaju putovanja, spremni su na sve prilagodbe i gotovo ništa im ne predstavlja problem. Nisu velika zanovijetala i vole nove intelektualne spoznaje. Njihova uzrečica je: ‘Jednom se živi!’, što ponekad može biti problem u ostvarivanju predanog odnosa. Imajte na umu da je u redu pokušati se pobrinuti za blizančeve emocije, ali da istovremeno ne smijete zaboraviti zaštititi sebe.

@izabelgoulart

5) Uvijek su spremni za zabavu

Intelektualno radoznali, komunikativni i duhoviti, Blizanci su okorjeli ‘partijaneri’ koji stalno moraju biti u toku s aktualnim događanjima. Nema tog otvaranja izložbe, kazališne premijere, važnog tuluma ili drugog značajnog događaja koji bi mogli propustiti, a od svog partnera zahtijevaju da su uvijek spremni na akciju.

6) Godine su im samo brojka

Ako je nekom horoskopskom znaku dana vječna mladost, onda su to zasigurno Blizanci. Nikad se ne osjećaju toliko starima koliko zapravo jesu. Ostaju aktivni cijeli život, bave se sportom i uvijek se oblače mladoliko, zbog čega ih drugi često percipiraju mlađima nego što zapravo jesu.

@streetstyle_belgrade

7) Veliki su avanturisti i ništa im nije važnije od slobode

Za Blizance, sloboda je najvažnija na svijetu. Emocionalna, financijska, osobna sloboda. Vole znati da se mogu osloniti samo na sebe i mrsko im je kad moraju ovisiti o drugima, a isto traže i od svojih partnera. Potreban im je netko tko će razumjeti njihovu avanturističku prirodu, a ne truditi se promijeniti ih.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci