Make your day different

Logo Cover

Ovih 6 znakova Zodijaka nikada ne otkrivaju prave osjećaje, a znamo i zašto! Iako ste im bliski, rijetko odaju što im se zapravo mota po glavi…

Malo tko iskazuje prave osjećaje pred nepoznatim ljudima, no neke osobe to ne čine ni u krugu bliskih prijatelja ili pak pred partnerom. Dok većina horoskopskih znakova jasno daje uvid u svoje emocije, postoje i oni koji rijetko otkrivaju kako se zapravo osjećaju. U nastavku doznajte kojih šest znakova Zodijaka vješto skrivaju emocije, a sve kako ne bi ostali povrijeđeni i stvorili neugodnu situaciju…

Imate li osjećaj da vam se partner ili najbolja prijateljica rijetko otvaraju, to ne mora značiti da se problem krije u vama. Naime, osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima imaju strah od iskazivanja pravih emocija i to uglavnom iz dva razloga – ne žele ostati povrijeđeni niti stvoriti neugodnu situaciju. Ovih šest znakova Zodijaka maheri su u skrivanju emocija, a ako vam otvore dušu, osjećajte se počašćeno.

@absolutely4woman

Bik

 
 

Bikovi će se emocionalno otvoriti samo ako smatraju da vam mogu vjerovati, ali njihovo povjerenje nije lako zaraditi. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku radije će čuvati svoje osjećaje za sebe sve dok ne dobiju dojam da nećete iskoristiti njihove slabosti i nauditi im u trenucima ranjivosti. Bikovi će ‘eksplodirati’ samo ako ih ekstremno uzrujate, u ostalim slučajevima radije šute i ne pokazuju previše iskrenih emocija kako bi izbjegli neugodnosti.

@kafelnikova

Djevica

 

Djevice su perfekcionisti koji otkrivaju svoje emocije samo onda kada je to baš nužno. Usprkos hladnoj vanjštini, zapravo su vrlo osjećajne osobe, a tu osobinu skrivaju iz straha da će ostati povrijeđene. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka naprosto ne vjeruju da ih netko drugi može razumijeti bolje nego od njih samih.

@influence_moood

Vaga

Poznato je da Vage vole svima udovoljavati, a ravnoteža u odnosima uvijek im je na prvom mjestu. Upravo zbog toga nisu sklone dovoditi druge u neugodne situacije pa često puno toga nakupljaju u sebi sve dok jednom ne popucaju po šavovima. Iako se klone problema, njihov pristup ponekad može prouzrokovati najveći nered.

Škorpion

Iako su puni raznih emocija, Škorpioni ih zapravo rijetko pokazuju kako ne bi izgubili zdrav razum i kontrolu nad situacijom. Teško je zadobiti njihovo povjerenje zbog straha od toga da će ostati povrijeđeni, a zbog takvog obrambenog mehanizma u tuđim očima nerijetko ispadaju arogantni i bahati. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku ne vole izazivati scene u javnosti, a ako baš morate iznijeti osjećaje na stol i natjerati ih da progovore, to nipošto ne činite u prisustvu drugih ljudi.

@fashion_bgig

Jarac

Jarčevi su skloni vjerovati da im emocije mogu stati na put ka ostvarenju planova i ciljeva. Vrlo su praktične i racionalne osobe, no to ne znači da duboko u njima ne čuči mali emotivac. Kada upoznaju pravu osobu, mogu se otvoriti i pokazati iskrene osjećaje, no ako ih razljutite, učinit će sve da se ista priča ne ponovi – makar to značilo prešućivanje emocija.

Vodenjak

Osobe rođene u znaku Vodenjaka ne podnose dramatične i kaotične situacije u kojima se gubi njihov kulerski stav. Nemaju sklonost javno pokazivati svoje osjećaje, a kada se nađu u takvoj situaciji, osjećaju se nelagodno. U slučaju da vam se Vodenjak otvori i prvi progovori o svojim emocijama, to znači da vam vjeruje i smatra vas vrlo bliskom osobom.

@lux_men_fashion

Foto: Instagram / Izvor: YourTango

Slični članci