Make your day different

Logo Cover

Ovih 5 znakova Zodijaka bolje je ne izazivati! Lako se uzrujaju, imaju kratak fitilj, a evo tko je među njima osvetoljubljiv, a tko pasivno-agresivan…

Neki znakovi Zodijaka imaju urođenu nisku toleranciju na besmislice i bilo kakvo zabušavanje ili nepoštivanje brzo im postane frustrirajuće. S takvim osobama važno je postupati oprezno, ali i odlučno. Otkrivamo 5 znakova Zodijaka s kojima je bolje izbjeći sukobe, i zašto…

Ponekad je korisno direktno izraziti svoje emocije i riskirati izazivanje svađe kako bi s nekim zadržali iskren odnos. Ali s pojedinim osobama pametnije je tempirati, odnosno planirati ozbiljne ragovore jer ih čak i sitnice mogu naglo razljutiti.

Razinu strpljenja i tolerancije često je teško procijeniti kod pojedinca, ali horoskop vam (možda!) može dati neke smjernice.

Sigurno u okolini imate osobu koja se često uzrujava, bilo opravdano ili neopravdano. Provjerite pripada li ta osoba jednom od ovih pet horoskopskih znakova.

 
 
@rike_de

Bik

 

Usprkos smirenosti i blagosti po kojoj su Bikovi poznati, ukoliko nije sve po njihovom ili su izloženi provokacijama, i oni će lako planuti.

Osim toga, oni često skupljaju emocije u sebi, pa je izgledno da će u jednom trenu, često neočekivano, puknuti i iskazati ljutnju. Ukoliko ih izazivate, budite spremni na taj trenutak.

@hellofashionchannel

Blizanci

  Advertisement
  Advertisement

Ovaj je znak Zodijaka svima poznat kao temperamentan, ali i proračunat. Ukoliko ne ide sve po planu, oni će biti prvi da izraze svoje nezadovoljstvo i bijes. Reagirat će i na najmanju pogrešku, ali za postizanje cilja već imaju alternativni plan, tako da vam je bolje da ostanete na njihovoj strani.

Djevica

Iako se čine kao miroljubivi znak, sve Djevice su barem malo tvrdoglave. Čim sve njihove ideje i planovi nisu na prvom mjestu, ne samo njima već i svima oko njih, takav okoliš će im dosaditi.

Također, Djevice su tajnovite tako da ne možete ni znati kako će točno reagirati kad se uzrujaju, ali očekujte osvetu.

@hellofashionchannel

Škorpion

Što se tiče osoba kojima je Sunce u znaku Škorpiona, od njih sigurno ne znate kako će manifestirati bijes. Često su pasivno-agresivni, tako da možete očekivati dugotrajnu borbu s problemima koji ih ljute.

Pripremite se na sve jer znaju opasno uzvraćati i iskaljivati vlastitu nervozu na suptilan, ali neugodan način.

@street.inspired.perfection

Ribe

Znamo da su Ribe osjetljive pa ih je posljedično još lakše povrijediti.

Ali ako se sukobite s ovim znakom Zodijaka i uzrujate ga, imamo pozitivnu vijest: iako se najbrže i najlakše naljute, istom brzinom i lakoćom će se i odljutiti!

Pripremila: Silvija Valjin
Foto: Instagram
Izvor: PinkVilla

Slični članci