Make your day different

Logo Cover

Ovih 5 horoskopskih znakova najteže opraštaju! Zapamtit će svaku situaciju u kojoj ste im se zamjerili i držati vas na distanci…

Dok neki ljudi nisu zlopamtila i lako opraštaju čak i velika nedjela, ima i onih koji će vam i najmanju sitnicu uzeti za zlo i pamtiti svaku situaciju u kojoj ste im se zamjerili. Ako je vjerovati astrologiji, u tome veliku ulogu igra i horoskopski znak u kojem su rođeni. U nastavku otkrivamo kojih pet znakova Zodijaka vrlo teško ili nikada ne opraštaju…

Kada nekoga razljutimo, očekujemo da će nam oprostiti nakon iskrene isprike i čašice razgovora, no s nekim ljudima to ipak (i nažalost!) nije slučaj. Pripadnici pojedinih znakova Zodijaka poznati su kao zlopamtila i durice, jer vrlo teško opraštaju i uzimaju za zlo svaki vaš potez koji im nije bio po volji. U nastavku doznajte o kojih je pet horoskopskih znakova riječ i zašto se tako ponašaju.

@vbulusheva

Jarac

 
 

Jarci su poznati po teškoj naravi jer su skloni čestim promjenama raspoložena. Upravo zato s njima nikada ne možete biti sigurni hoće li vam nešto oprostiti. Teško im je oprostiti vam jer se boje da će vam tako dati priliku da ih opet povrijedite. Svaku vašu grešku vidjet će kao primjer vašeg budućeg ponašanja, a njima je jako bitno da izbjegnu slomljeno srce i bilo kakve druge negativne osjećaje.

Ribe

 

Ribe mogu biti suosjećajne i domišljate, što ljude navodi da misle kako brzo i lako opraštaju drugima. Ipak, pripadnike ovog znaka Zodijaka nije teško naljutiti, a kada vam to pođe za rukom, zaboravite na oprost. Veća je vjerojatnost da će vas zauvijek držati na distanci ili potpuno odbaciti, nego da će vam oprostiti i krenuti dalje kao da se ništa nije dogodilo. Ribe su poznate po tome da nikome ne daju drugu priliku, stoga pripazite kako se ponašate u osjetljivim situacijama.

@taylorlashae

Rak

Za razliku od prethodna dva horoskopska znaka, Rakovi nisu toliko neumoljivi kada je riječ o opraštanju. Definitivno će biti glasni oko činjenice da ste ih povrijedili i izdali, ali neće izgovoriti riječi: ‘Nikad ti neću oprostiti.’ Umjesto toga, malo će se udaljiti od vas dok se ne ohlade i kratko vas držati na oprezu, a u budućnosti će očekivati od vas da ne ponovite istu stvar. U tom slučaju, priča je zbilja gotova.

Škorpion

Razljutite li Škorpione, bolje vam je da bježite glavom bez obzira, jer vas ništa drugo neće moći zaštiti od njihovog razornog bijesa. Riječ ‘oprosti’ ne postoji u njihovom rječniku. Pripadnici ovog horoskopskog znaka naći način da vam se osvete. Neke stvari će pamtiti godinama, a niste se izvukli ni ako vam na prvu oproste. To bi mogao biti samo dio njihove manipulacije da vam pruže lažni osjećaj sigurnosti, stoga ih uvijek držite na oprezu i čuvajte leđa.

@absolutely4woman

Bik

Bikovi je teško shvatiti kada je riječ o opraštanju. U jednu ruku, žele vam oprostiti jer su po naravi zapravo vrlo emotivni i dobri ljudi, no druge strane, vrlo su tvrdoglavi i ustrajni. Upravo zbog te osobine vrlo teško opraštaju i dugo pamte ono što ste im napravili, no to vam neće uzimati za zlo sve dok ne osjete da im od vas ponovno prijeti opasnost.

Foto: Instagram / Izvor: YourTango

Slični članci