Make your day different

Logo Cover

Ovih 13 haljina sa sniženja s lakoćom se mogu ‘prebaciti’ iz dnevnog u noćni đir, ni jednoj cijena ne prelazi 20 eura

Ljeto je nezamislivo bez ženstvenih haljina koje laskaju preplanuloj puti. Ako vruće mjesece planirate provoditi na otvorenom od jutra do mraka, modeli koji se prilagođavaju raznim prilikama najmudriji su odabir. Istražili smo sniženu ponudu i pronašli 13 komada po cijeni do 20 eura…

U tijeku su velike sezonske rasprodaje uz koje možete obnoviti ljetnu garderobu za malo novca. Ako još niste pripremili ormar za ljetovanje, svakako razmislite o ulaganju u haljinu koja se može isfurati i danju i noću.

@rocioosorno

Bilo da ste pobornica mini modela ili preferirate duge, u aktualnoj ponudi lako ćete pronaći idealan komad za sebe. Ove sezone u trendu su kreacije sa životinjskim uzorcima, kao i one u pastelnim i neutralnim bojama te upotpunjene prorezima.

Ljeti često iz dana prelazimo u noć u istom outfitu, a haljina je najpraktičniji odabir u takvim situacijama. Možete je lako prilagoditi tranziciji pomoću obuće i modnih dodataka.

@joanavaz_

Primjerice, u dnevnim prilikama spojite je s ravnim sandalama i slamnatom torbom, a u večernjem izlasku s visokim potpeticama i manjom, svečanijom torbicom.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim modelom, izdvojili smo 13 haljina sa sniženja čija cijena ne prelazi 20 eura:

Zara, 19,99 €
Zara, 19,99 €
Zara, 15,99 €
Reserved, 15,99 €
Reserved, 17,99 €
Reserved, 19,99 €
Pull&Bear, 17,99 €
Stradivarius, 15,99 €
Bershka, 12,99 €
Bershka, 19,99 €
Zara, 12,99 €
Zara, 12,99 €
Zara, 19,99 €

Za dodatnu dozu modne inspiracije, pogledajte kakve modele furaju it djevojke s Instagrama i kojim ih dodacima prilagođavaju svakodnevnim prilikama:

@joanavaz_
@joanavaz_
@emmamilton
@blaireadiebee
@ninasandbech
@juliannawilde
@cristinaccalvo
@juliannawilde
@juliannawilde
@juliannawilde
@cultgaia
@fusunlindner
@lapose

Foto: Instagram / promo


Slični članci