Make your day different

Logo Cover

Ovako to izgleda kada se poznate Splićanke skockaju (od glave do pete!) i pojave u ulogama modela na rođendanskoj proslavi o kojoj će se još dugo pričati…

Za najatraktivnije događanje u Splitu proteklog vikenda pobrinula se dizajnerica Ivona Glavaš koja je predstavila svoju novu kolekciju, a kojom je proslavila sedmi rođendan svog modnog  brenda. Rođendanska proslava održana je u splitskom restoranu ‘Zora bila’ gdje su uzvanice uživale u kreativnoj kuhinji koju je za ovu prigodu osmislio kuharski, ali i životni par – Sandra & Dane.

Atraktivne modele nosile su dame iz splitskog javnog života među kojima su bile pjevačice, glumice te supruge domaćih sportskih i glazbenih zvijezda; bivša manekenka Iris Rajčić, pjevačica Andrea Šušnjara, glumica Ana Gruica Uglešić, nekadašnja misica i fitness instruktorica Renata Lovrinčević te Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joška Čagalja Jole – koje su oduševile dizajneričine kreacije za ovu zimu.

 
 
 
 
 
 
Ivona Glavaš s poznatima Splićankama u ulogama modela

Najnovija Anovi kolekcija predstavlja 12 modela među kojima su, između ostaloga, kaputi, odijela te haljinice.

Zvijezda kolekcije je haljinica od tri dijela koja se sastoji od suknjice, korzeta i majice.

  Advertisement
  Advertisement

Odijela su ovoga puta u kombinaciji s hlačama te sa suknjama, a veliku pažnju dizajnerica Ivona Glavaš ovoga je puta posvetila kaputima.

 

 
 

U novoj kolekciji po prvi put je od materijala koristila jeans, a uz njoj omiljenu vunu, kožu i pamuk.

‘S ovom sam kolekcijom napravila i stilski odmak te sam puf rukave zamijenila sa spuštenima rukavima koje sam pojačala jastučićima. Time sam dobila na eleganciji, uz to što takvi rukavi dodatno naglašavaju žensku siluetu – zadovoljna je mlada kreatorica, koja je na događanju predstavila i novi vizualni identitet njezinog brenda. Logo je sada ispoliraniji, ozbiljniji, elegantniji i profinjeniji. Kao i cijela nova kolekcija’, rekla nam je Ivona Glavaš.

Advertisement
Advertisement

Pogledajte FOTO galeriju:

Ana Gruica
Andreja Šušnjara

Ana Čagalj

 

Ivona Glavaš
Iris Rajčić
Renata Lovrinčević

 

Foto: Teo Begović/promo

Slični članci