Make your day different

Logo Cover

Ovaj znak Zodijaka imat će najsretniji ljubavni život u 2021. godini! Samci će pronaći ljubav na neočekivanom mjestu, a parovima bi mogla stići prinova

Svake godine pojedinom horoskopskom znaku zvijezde se poslože tako da ga prati sreća u ljubavi. Ako je vjerovati astrolozima, u 2021. sve ukazuje na to da će se sreća osmjehnuti Vagama, a u nastavku doznajte u kojem dijelu godine i zašto…

Nova godina svakom znaku Zodijaka nosi brojne uspjehe i padove na ljubavnom planu, no jedan će u narednim mjesecima konačno moći malo odahnuti i prepustiti uživanju u romantici.

Prema pisanju MindBodyGreena, astrolozi tvrde kako će od svih horoskopskih znakova upravo Vage imati najsretniji ljubavni život u 2021. godini.

@street.inspired.perfection

Na sreću pripadnika ovog znaka Zodijaka, ova godina za njih će biti bogatija, zanimljivija i manje usamljena od prošle, pojašnjavaju astrolozi.

Ta je samoća, ipak, poslužila svrsi, nudeći ovom horoskopskom znaku da se bolje upozna sa samim sobom i stupiti u kontakt sa svojim osjećajima. Upravo to bila je priprema za 2021. godinu koja će Vagama biti u znaku ljubavi i to na najljepši mogući način.

 
@street.inspired.perfection

Zahvaljujući Velikoj konjunkciji Jupitera i Saturna u Vodenjaku, osobama rođenima u znaku Vage ova bi godine mogla donijeti dugogodišnju (ili pravu!) ljubav.

Putujući kroz Vodenjak, Jupiter pripadnicima ovog znaka Zodijaka aktivira petu kuću ljubavi, plodnosti i kreativnosti sve do 13. svibnja, a zatim ponovno od 28. srpnja do 28. prosinca, što su ujedno i najpovoljniji dani za velike ljubavne pothvate.

@street.inspired.perfection

Astrolozi predviđaju da će slobodne Vage pronaći ljubav na prilično neočekivanim mjestima, dok će one u vezama rado putovati s voljenom osobom i učvrstiti svoj odnos kroz zabavne pustolovine udvoje.

Svi pripadnici koji ove godine planiraju proširiti obitelj, to bi im moglo uspješno poći za rukom, dok će oni koji već imaju djecu poboljšati i osnažiti svoj odnos s njima.

@street.inspired.perfection

Ipak, neće sve biti med i mlijeko. Astrolozi napominju da će se neke Vage morati malo pomučiti da definiraju svoj odnos s osobom koja im se sviđa, no kada u tome uspiju, ništa im više neće moći stati na put.

Poruka svim Vagama: I sami ste svjesni da kada nešto jako želite, dat ćete sve od sebe da to i imate. Bilo da je riječ o osvajanju nekog novog ili jačanju veze s partnerom, jedno je sigurno – pripremite se na puno romantike.

Foto: Instagram

Slični članci