Make your day different

Logo Cover

Ovaj puder od svega 5 eura hit je na Tik Toku! Jamči postojanost do 12 sati i koži daje blistav izgled, a može se kupiti i u Hrvatskoj

Zahvaljujući društvenim mrežama, danas brže i lakše nego ikada možemo doznati u koje se kozmetičke preparate isplati uložiti, a ovih dana jedan proizvod pravi je hit na TikToku. Riječ je o tekućem puderu vrijednom svega pet eura u čiju se učinkovitost kunu beauty ovisnice diljem svijeta. Hydro Stay Silky Serum potpisuje trend !t up, marka popularne drogerije dm, a prema riječima influencerica, pruža dugotrajnost do čak 12 sati i koži daje blistav i prirodan izgled…

Mnogi će se složiti da nije lako pronaći tekući puder koji osigurava željene rezultate i pritom ne košta bogatstvo. U moru fantastičnih proizvoda, jedan vrlo povoljan puder nedavno se izdvojio kao favorit zaljubljenica u kozmetiku i postao hit na TikToku.

Hydro Stay Silky Serum Foundation iz dm-ove linije trend !t up može se mjeriti s proizvodima luksuznih brendova, a koštat će vas svega pet eura.

@girlyeez Wird jetzt mal ausprobiert🤭 @trend !t up #trenditup #trenditupserum #silkyserumfoundation #silkyserum #beautytok #serumfoundation ♬ OUT NOW Enzo Smooth Operator – Enzo is Burning

Beauty ovisnice koje su ga isprobale uspoređuju ga sa znatno skupljim puderima, nazivajući ga ‘dupe’ proizvodom koji može konkurirati čak i najskupljim puderima na tržištu.

Jedna od ključnih karakteristika ovog pudera je njegova dugotrajnost – ovaj proizvod jamči postojanost do čak 12 sati, bez obzira na vaše dnevne aktivnosti.

Usto, obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja hrani kožu i daje joj blistav i prirodan izgled.

@esipchenish

Osim učinkovitošću, ovaj kozmetički proizvod oduševio je beauty ovisnice i pristupačnom cijenom. Naime, puder popularne njemačke drogerije prodaje se po cijeni od svega 4,95 eura, a dostupan je i u Hrvatskoj.

trend !t up Hydro Stay Silky Serum, 4.95 € (37,30)

Ipak, sve beauty entuzijastice koje ga žele isprobati morat će pričekati da se obnovi zaliha, obzirom se proizvod rasprodao u rekordnom roku, što dodatno potvrđuje njegovu učinkovitost.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/Tik Tok

Slični članci