Make your day different

Logo Cover

Ova haljina proglašena je najpoželjnijom sezone, provjerite zašto za nju već postoje liste čekanja….

Samo jednja šetnja gradom ovu je haljine vinula u nebesa i prije nego je stigla na tržište, a na listu čekanja za nju se već upisalo više od 800 trendseterica. Dame, stanite u red…

 

Otkako je poznata nizozemska blogerica s njujorškom adresom Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) isfurala gradom romantičnu zelenu cvjetnu haljinu brenda Kitri, njena je fotka u kratko vrijeme poharala sve društvene mreže.

 

@thefashionguitar

Dame su se pomamile za haljinom da je za nju napravljena lista od 800 želja (vjerujemo da broj i dalje raste), čime je neslužbeno već sada prozvana najpoželjnijom haljinom za ljeto 2018. godine. Realno, popularnost nas nije začudila jer će ovo ljeto u trendu biti upravo lepršavi komadi, dosta cvijeća te romantičan, ali i praktičan stil. A sve je to zadovoljila Gabrille haljina, ne baš poznatog britanskog brenda Kitri koji bi s njom mogao doživjeti veću slavu.Haljina je stvarno slatka, ženstvena i nevino romantična s tim decentnim cvjetnim uzorom. Seže do sredine listova, a krije i niz modernih detalja – skriveno kopčanje jer inače nalikuje dugačkoj košulji, dodanu plisiranu suknju i remenčić oko struka.

 

www.kitristudio.eu / cijena 165 Eura

 

@theladysmaid

 

 Dizajn potpisuje Haeni Kim koja vjeruje da je najjači adut ove haljine njena predivna zelena boja i praktičnost.
‘Tajna je u zelenoj boji, svježa je i direktna te pristaje svim bojama tena. I još je pritom tako svestrana. Haljina ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti. Možete je nositi u svim prilikama. Jednako će dobro leći na poslu ili za vikend, uz tenisice, balerinke ili štikle’, otkrila je dizajnerica za Harpers Bazaar.

 

@kitristudio

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci