Make your day different

Logo Cover

Ova bluza u dvije ‘it’ nijanse i s potpisom popularnog high street brenda može se isfurati na poslu i na špici, a cijena joj iznosi svega 26 eura

Ženstvena bluza jedan je od onih komada bez kojeg ne možemo zamisliti proljeće, a ove sezone naglasak je na nešto odvažnijim modelima s multifunkcionalnom ulogom. Upravo jedan takav komad pronašli smo u kolekciji popularnog high street brenda Reserved. Može se nositi u ležernim i svečanim prilikama, a i pristupačna cijena ide u prilog tome kako bi uskoro u potpunosti mogla nestati s polica…

Ženstvene bluze neizostavan su dio proljetne garderobe svake trendseterice. Osim što izgledaju stajliš, lagane košulje ugodne su za nošenje, kako u poslovnom okruženju, tako i u svečanim prigodama.

Ako ste u potrazi za nešto drugačijim modelom bez roka trajanja, u novoj kolekciji popularnog poljskog brenda pronašli smo jedan laskavog kroja kojem fashionistice sve teže odolijevaju.

Reserved

Model na preklop s detaljem plisiranih rukava djelo je poljskog brenda Reserved. Iako izgledom može parirati skupocjenim dizajnerskim komadima, ova kreacija prodaje se za svega 26 eura, stoga ne čudi da se već nalazi na listi najprodavanijih komada.

Reserved, 25.99 € (195,82 kn)

Multifunkcionalna narav ovog komada čini ga još poželjnijim. Sjajno će izgledati u ležernim kombinacijama s trapericama i tenisicama, dok se za svečane prigode može spojiti uz ženstvenu suknju i par elegantnih sandala.

 

Bluza na preklop dolazi u dvije boje – vječnoj crnoj koja se može isfurati i u all black kombinaciji i vrućoj ružičastoj čija popularnost ne jenjava ni ovog proljeća.

Reserved

Na radost svih modnih entuzijastica, u fizičkim trgovinama i na službenom web shopu ovaj odjevni komad još je dostupan u svim veličinama (S, M i L).

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Reserved

Slični članci