Make your day different

Logo Cover

Ova 3 znaka Zodijaka najlakše je odvući u krevet (na stol ili fotelju!), oni uvijek padaju na provjereno dobre trikove…

Zodijak otkriva koje je ljude najlakše odvući u krevet. No to nipošto ne znači da su ‘laki’ ili promiskuitetni, nego jednostavno da preziru lažni moral te se ni inače ne libe uzeti sve ono što žele.

Ova tri znaka Zodijaka najlakše je odvući u krevet. To nikako ne znači da su lakog morala, nego naprosto znaju što žele i da padaju na provjerene trikove.

@tuzhiloff

Ovan

Kada se radi o udvaranju, kod Ovnova prolazi agresivnost i izravnost. Nemojte ga pitati za dopuštenje da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje.

 
 

Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačniji ljudi na svijetu. Alim nipošto mu ne podilazite i slobodno mu se suprotstavite. Njima su rasprave afrodizijak.

 

Lav

Lavovi vole biti vođe, najbolji u svemu i ako imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvijezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertati, biti u središtu pozornosti i da ih tretirate kao kralja, odn kraljicu. Ako želite osvojiti Lava, potpuno se fokusirajte na njega.

Pohvalite njegovu odjevnu kombinaciju, osmijeh ili bilo što. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Ne morate se brinuti da ćete pretjerati i da će Lav prozirjeti vašu “igru”, jer on uglavnom oslijepi od laskanja.

Kada prigušite svjetlo, provucite mu prste kroz kosu i dobit ćete veliki plus. Šaputajte mu pohvale tijekom predigre. Tako ćete si osigurati savršeni seks.

@tuzhiloff

Vodenjak

Vodenjaci su prilično flegmatični. Baš zato ih je i lako odvesti u krevet pomalo im je svejedno hoće li se seksati ili ne, a groze se šablona i ne osvrću se na konvencije.

Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentiranju. Čak i ako se samo nasmije, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, to ste Vodenjaku privlačniji.

Foto: Instagram

Slični članci