Make your day different

Logo Cover

Ova 3 znaka Zodijaka jednostavno ne mogu održati ljubavnu vezu na daljinu? Njima bi čak i odlazak u samoizolaciju mogao presuditi….

Pandemija koronavirusom mnoge je ljubavne veze dovela u kušnju. Ako je vjerovati astrologiji postoje znakovi Zodijaka koji teško podnose veze na daljinu. Jednostavno ne podnose kad partnera ne mogu vidjeti kad god to požele pa su udaljenosti za njih prava kušnja, a nekim ljubavnim vezama daljina i kilometri mogu biti presudni. Jeste li među njima?

I dok neki parovi koji žive u različitim gradovima i državama mogu godinama održavati čvrstu vezu iako ih dijele kilometri, postoje i oni kojima se to čini nemogućom misijom.

Ova 3 znaka Zodijaka vrlo teško podnose vezu na daljinu i jednostavno je ne mogu održati.

Blizanci

 
 

Blizanci su zbog svog dvoličnog karaktera vrlo loš izbor kada je riječ o vezama na daljinu. Iako se vama može činiti da je sve u najboljem redu, čak i kad to žele tako prikazati, ponekad je to daleko od istine. Partner koji je Blizanac može u isto vrijeme održavati dvije veze, a da to ne smatra nekim velikim problemom.

 
@tuzhiloff

Lavovi

Lavovi vole biti u središtu pozornosti i vole da im se pažnja stalno posvećuje. Ako njihov partner koji je daleko nije to u mogućnosti napraviti u trenutku kada njima to treba, jednostavno će pronaći nekoga tko je tu. Oni više vole primati nego davati, stoga su veze na daljinu za njih loš izbor. Lavovima treba partner koji je tu kad god ga požele vidjeti ili kad god im se poljulja samopouzdanje da ih ponovno vrati na prijestolje.

@love_mood__style

Vodenjaci

Vodenjaci su slobodnog uma i vole slobodu. Druženja s prijateljima su im često na prvom mjestu, prije nego druženje s partnerom. Međutim, kada se dogodi nešto loše ili ih netko povrijedi, tada trebaju uz sebe ljubavnog partnera. Ako je riječ o vezi na daljinu, teško da možete takve situacije predvidjeti ili se naći tu kada im trebate. Vodenjak se tada može osjećati iznevjereno i razočarati se partnerom, stoga je veza na daljinu s Vodenjakom veliki izazov.

Foto: Instagram

Slični članci