Make your day different

Logo Cover

Ova 3 znaka Zodijaka imaju najmanje šanse da stvore veliko bogatstvo! Ne vole riskirati, boje se posljedica i teško donose odluke…

Sigurno ste se nekad zatekli kako maštate što bi sve kupili da osvojite dobitak na lotu i ne sumnjamo da su te liste želja maštovite. Nažalost, takva sreća zadesit će samo rijetke. U nastavku doznajte koja 3 horoskopska znaka imaju averziju prema financijskim rizicima izvan vlastitog sigurnog okvira, pa posljedično sami sebi sputavaju put do bogatstva…

O raspolaganju novcem pisani su brojni priručnici i knjige ali razumno trošenje i dalje je teško ostvariti i održavati, pogotovo za žene. Tržište je postalo toliko razvijeno da su svakakvi proizvodi dostupni posvuda i svi ‘vrište’ da vam upravo oni trebaju i da bez njih nećete moći postati bolja verzija sebe. Industrija wellnessa tjera nas da ulažemo u sebe, ponekad i više nego si možemo stvarno priuštiti.

 
 

Dok će razboriti horoskopski znakovi iskoristiti tu situaciju, možda pokrenuti vlastiti biznis na tim temeljima i pristojno zarađivati, povodljivi znakovi Zodijaka izvući će deblji kraj i neće staviti financijsku stabilnost kao prioritet.

@milano_streetstyle

Bez obzira na količinu novca s kojom raspolažu, neke osobe naprosto nemaju vještine potrebne da ga sačuvaju ili ulože na isplativ način. Jedno je sigurno – veliko bogatstvo ne pruža garanciju dugotrajne imućnosti ako se s njim raspolaže rastrošno i neorganizirano.

  Advertisement
  Advertisement

Ova 3 horoskopska znaka imaju najmanje šanse da stvore veliko bogatstvo jer, kako prenosi Your Tango, loše reagiraju kad su suočeni s velikim odlukama i nisu navikli na odricanja.

 
@purefashionworld

1. Ribe
Poznati kao najveći sanjari u Zodijaku, pripadnici ovog znaka teško se suočavaju s realnošću. Po prirodi nisu skloni rizicima, pa tako dobro razmisle o svakom ulaganju jer se boje posljedica. Suočeni s odličnom poslovnom prilikom koja traži selidbu u novu sredinu, oni će vjerojatno odabrati ostanak u sigurnoj zoni i jer se boje da će sve izgubiti.

Savjet za Ribe je da ublaže prekomjerno razmišljanje i vizualiziranje budućnosti samo kroz sanjarenje i zapravo krenu slijediti svoje snove na proaktivan način. Želite li postati dio nečeg novog i revolucionarnog, nemojte projicirati sve moguće posljedice i odvažite se poduzeti korake koji će vas dovesti do stvarnog uspjeha.

@milano_streetstyle

2. Vage
Ovaj horoskopski znak dobro uviđa realnost ali posljedično stvara previše kriticizma prema svima. Poznati su kao perfekcionisti, ali njihova smirenost zazire od života na visokoj nozi jer smatra da bi u takvom društvu izgubili svoj identitet. Iako vjeruju svojim instinktima, ponekad su zbunjeni jer žele iskoristiti dobru poslovnu priliku a uviđaju brojne posljedice na pomolu pa se, kao i Ribe, ipak zadrže na sigurnome. Neke druge Vage možda će ipak previše riskirati i tako ostati bez bogatstva.

Mogu biti samokritični, ali njihovo kritiziranje češće je usmjereno prema okolini pa nije neobično da odbijaju pomoć u ostvarivanju ciljeva, što im produljuje put do financijskog uspjeha. Vagama savjetujemo da zatome negativne misli u planiranju budućnosti jer je put do bogatstva već dovoljno težak sam po sebi.

3. Blizanci
Na financijskom polju Blizanci mogu biti neodlučni čak i više nego Vage jer im njihova inteligencija i inovativnost daju nebrojene mogućnosti, ali istančana intuicija u isto vrijeme u njima budi skepticizam. Većina Blizanaca razumije kako tržište funkcionira i kako se zarađuje novac, ali ne žele biti dio mašinerije koja iskorištava druge, niti sami žele biti iskorišteni.

@purefashionworld

Dok ostaju po strani, možda imaju moralno bogatstvo, ali ono materijalno nije im u dometu. U sretnim životnim trenutcima mogu biti spontani, ali pred financijskom kolapsom potrošit će vrijeme na vaganje pozitivnih i negativnih strana prema idućem potezu pa je vrlo vjerojatno da će netko drugi iskoristiti dobru financijsku priliku umjesto njih.

Prijedlog za Blizance je da ako uistinu žele biti uspješni, prijeđu preko moralnih prepreka i prihvate surovost svijeta, te se ugledaju na druge uspješne ljude.

Pripremila: Silvija Valjin
Foto: Instagram

Slični članci