Make your day different

Logo Cover

Ova 3 horoskopska znaka pravi su fashionisti i imaju besprijekoran osjećaj za stil! Provjerite jeste li među njima

Neki horoskopski znakovi imaju više osjećaja za estetiku, no, ako je vjerovati zvijezdama, u 3 se horoskopska znaka redovito rađaju oni koji imaju najbolji modni ukus. Da je tome doista tako, dokazuje i činjenica da su mnogi slavni dizajneri i kreatori pripadnici upravo ovih znakova. U nastavku doznajte jeste li među njima…

Nije tajna da pojedine odlike horoskopskog znaka (i podznaka) utječu i na naš stil odijevanja. Neki znakovi Zodijaka prirodno imaju bolji ukus od drugih, a mnogi od njih mogu ponešto i naučiti.

@absolutely4woman

BIK 

Za pripadnice ovog znaka često se kaže da nema toga što ne mogu odjenuti. Imaju nepogrešiv osjećaj za modu te stav zahvaljujući kojem i najobičniji odjevni komadi na njima izgledaju sjajno. Vole kvalitetnu odjeću i spremni su uložiti u skuplje komade jer znaju da je to dugoročna investicija. Odabirom odjeće uvijek ostavlja nevjerojatan dojam i svaki komad može preoblikovati u najpoželjniji. Novi trend na pomolu? Velika je vjerojatnost da Bik zna za njega još od prošle sezone.

@absolutely4woman

LAV

 

Za ovaj samouvjereni horoskopski znak sasvim je normalno izraziti svoju snagu i karakter kroz nepogrešiv stil – uostalom, Lav uvijek želi biti u centru pažnje sa svojom odjećom. Ne treba im ni poseban razlog za nošenje glamuroznih ili čak teatralnih komada s kojih drugi ne mogu skinuti pogled. One jednostavno znaju nositi odjeću s kojom ostali ne žele riskirati, svojim besprijekornim kombinacijama dokazuju da se isplati modno riskirati.

@absolutely4woman

VAGA

Vaga voli modu, osobito kad je fleksibilna, praktična i realna. Kratkotrajni trendovi nisu njezina specijalnost. Vole modernu odjeću, ali uvijek variraju između klasike i onoga što je trenutno poželjno, no neće nositi nešto što se ne uklapa u njihov osobni stil. Za njih je i obična bluza ili kožna jakna statement komad jer se vješto poigravaju s krojevima, uzorcima i bojama.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci