Make your day different

Logo Cover

Ova 3 horoskopska znaka najveći su egoisti Zodijaka! Ne staju dok nije po njihovom, a često igraju po vlastitim pravilima komunikacije

Svi se ponekad nađemo u situaciji kada dopustimo egu da manipulira našim emocijama i postupcima. U određenim slučajevima to može biti korisno, ali ako vam prijeđe u naviku, dolazi do niza negativnih posljedica. Pojedine osobe ne znaju se nositi s veličinom vlastitog ega pa katkad mogu biti ‘otrovni’ i dopustiti da dođe do razaranja odnosa s drugima ljudima. U nastavku otkrivamo u koja se tri znaka Zodijaka rađaju najveći egomanijaci…

Zdrava količina ega je dobra i poželjna za vlastito samopouzdanje, ali nekada on može biti pretjeran i prevelik.

Unatoč tome što preveliki egoisti loše reagiraju na konstruktivne kritike, ego zapravo služi kako bi nas motivirao da ispunimo svoje ciljeve i ne dopustimo drugima da nam stanu na put.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DOSES OF STYLE (@doses_of_style)

Lav

Lavovima vlada Sunce, planet ega, pa ne čudi da se lav smatra horoskopskim znakom s najvećim egom. Samouvjereni i karizmatični lavovi posjeduju urođeni osjećaj vlastite važnosti i traže divljenje i pažnju drugih.

U njihovoj je prirodi da se dovode u središte pažnje pa će se okrenuti drastičnim potezima i napraviti scenu samo kako bi sve oči bile uprte samo u njih.

Pripadnici ovog znaka, koji egom prikrivaju nesigurnosti, nikad neće biti zadovoljni količinom dobivene pažnje, ali uspostave li zdravu kontrolu nad egom, voljet će i prihvaćati svaki dio sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DOSES OF STYLE (@doses_of_style)

Jarac

Pripadnici ovog znaka Zodijaka također će koristiti svoj ego da bi prikrili vlastitu nesigurnost. Ipak, oni neće stati samo na tome da opetovano naglašavaju svako svoje postignuće, već će neki od njih bez zadrške prepriječiti tuđi put do uspjeha.

Kombinacija visokog ega i niskog samopouzdanja toksična je za svako biće, bez obzira na horoskopski znak, ali kod osoba rođenih u ovom znaku Zodijaka to je naročito izražena karakteristika.

Kad shvate tko su zapravo i koliko su toga postigli, Jarci će se početi više cijeniti i tako manje dopuštati egu da im stane na put do uspjeha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DOSES OF STYLE (@doses_of_style)

Vodenjak

Zbog svoje društvenosti i šarma, Vodenjaci na prvu ne djeluju kao egomanijaci. Među njima se ipak kriju oni s velikim, ali krhkim egom, što se u komunikaciji očituje kroz suprotstavljanje sugovornicima i silne pokušaje da se pokažu boljima od drugih.

Od njih ćete često čuti za nove trendove ili će vas pokušati okrenuti protiv svega što je ‘mainstream’. Bez obzira na to koliko bili opsjednuti sami sobom, pripadnici ovog znaka nastojat će se postaviti kao jedinstveni ili dubokoumni.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
PBZ

Slični članci