Make your day different

Logo Cover

Ova 3 horoskopska znaka najsklonija su prevari! S njima ne možete biti sigurni ni kada vam kažu da idu u dućan…

Pripadnici pojedinih horoskopskih znakova rođene su varalice. Iako su se u svoje partere zaljubili preko ušiju, euforija i odanost kod njih ne traju dugo, a kada im netko drugi zapne za oko, ‘navalit’ će bez imalo ustručavanja. S njima ne možete biti sigurni ni kada vam kažu da idu do dućana ili na piće s prijateljima. U nastavku doznajte koja su tri horoskopska znaka najsklonija varanju…

Koliko god se trudili biti vjerni samo jednoj osobi, neki ljudi zakleti su preljubnici. Lako im je ukrasti pažnju i uvući ih u krevet, ma koliko dugo bili u vezi ili braku. Pripadnici određenih znakova Zodijaka nerijetko će prevariti i po nekoliko puta, jer se ne mogu oduprijeti svojim porivima usprkos tome što su svjesni da bi mogli povrijediti partnera. U nastavku otkrivamo u koja se tri horoskopska znaka rađaju najveće varalice.

@tuzhiloff

Blizanci

Kod Blizanaca je najveći problem to što im sve brzo dosadi. Oni se naprosto ne znaju nositi s nezanimljivim dijelovima veze. Pripadnici ovog znaka Zodijaka uvijek su u potrazi za uzbuđenjem, vrlo su  neodlučni te im nije lako donositi trajne odluke. Sve to čini ih prirodnim preljubnicima. Također, skloni su i emocionalnom i fizičkom varanju.

 
 

Čak i ako ih uhvatite na djelu, Blizanci će sve poreći i praviti se nevini. Vrlo im je teško ispričati se i više ne ponoviti isto nedjelo. Umjesto toga, igraju igru. Radije će vas optužiti za neki ‘nedostatak’ u vezi, iako istina možda nije takva. Uvijek budite na oprezu s osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku. Mogli bi vas ozbiljno povrijediti i nikada se ne ispričati.

 
@tuzhiloff

Škorpion

Pripadnici ovog znaka Zodijaka imaju puno problema. Zapravo ćete se na kraju dobro nasmijati jadnim razlozima iz kojih varaju. Prvo, vječito razmišljaju o seksu i stalno ga žele, a to ih navodi na prevaru.

Drugo, Škorpioni se ne znaju nositi s emocijama. Kada se nađu u neugodnoj situaciji, odmah se prebace u ‘zrakoplovni mod’. Ako vam osoba rođena u ovom znaku pokaže prave emocije, možete se osjećati počašćenima. Škorpioni ne vole osjećaj obvezanosti. U trenutku kada osjete da ste im preblizu, reagirat će na čudan način, a čak i kada je riječ o osobama za koje su vezani, izbezumit će se. Osjete li se ‘zarobljenima’, odmah će vas prevariti i pokušati prekinuti svaku vezu s vama.

@lux_men_fashion

Strijelac

Strijelci se naprosto ne mogu obuzdati kada je riječ o varanju. Jednostavan razlog tome je što ne mogu prestati flertati sa svima oko sebe i gdje god da se nađu – na poslu, tulumu ili u trgovačkom centru. Baš zato što ih ih mnogi žele, veće su šanse da će prevariti svoje partnere.

Također, seks za njih predstavlja poseban užitak koji ništa drugo ne može nadomjestiti, ali je jako teško potpuno ih zadovoljiti. Poput Blizanaca, spremni su varati i fizički i emocionalno. Tražite li od pripadnika ovog znaka da ‘ugase’ svoj društveni život radi vas, pobjeći će glavom bez obzira, prevariti vas i ostaviti.

@tuzhiloff

Foto: Instagram / Izvor: Mind Journal

Slični članci