Make your day different

Logo Cover

Ova 3 horoskopska znaka boravak kod kuće najteže pada! Izolacija je za njih definicija pakla na zemlji, a znamo i zašto…

Dok su mnogi prihvatili činjenicu da ćemo još neko vrijeme biti primorani što više boraviti kod kuće, nekima ta sudbina vrlo teško pada. Izolacija im predstavlja pakao na zemlji, a svakoga dana s nestrpljenjem iščekuju da ih netko pozove na druženje, u šetnju ili šoping. U nastavku otkrije u koja se tri znaka Zodijaka rađaju osobe koje mrze biti doma, čak i ako je to trenutno najpametnija odluka…

Iako nismo u potpunom lockdownu, većina stvari na koje smo navikli još uvijek nam nisu dostupne, poput ispijanja kave u omiljenom kafiću i plesanja u klubu do ranih jutarnjih sati.

Dok se većina ljudi već pomirila s trenutnom situacijom i navikla na češći boravak kod kuće, pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova takva svakodnevica vrlo teško pada. U nastavku otkrijte o koja je tri znaka riječ i zašto, piše Yahoo.

@lux_fashion_and_more

Ribe

Pripadnici ovog znaka su one osobe koje uvijek mrmljaju sebi u bradu: ‘Gdje je nestala zabava? Gdje je nestala povezanost među ljudima… Zašto se sve ovo događa?’. Ribe su vodeni znak s puno emocija, stoga im trenutna situacija u svijetu prevelik zalogaj.

 

Ipak, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka vrlo spiritualne pa im izolacija i stalni boravak kod kuće može biti izvrsna prilika da se usmjere na kreativni rad i izraze svoje osjećaje kroz pisanje poezije, slikanje ili neku drugu zabavnu aktivnost.

@absolutely4woman

Ovan

Ovnovi vole raditi sve što žele i kada im se prohtije, no zbog trenutne epidemiološke situacije, teško se nose s obuzdavanjem svojih poriva. Pripadnici ovog znaka vole akciju i kretanje u velikim grupama ljudi, a stalni boravak kod kuće za njih je jednak zatvoru.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku trebale bi naći način kako da ostanu u pokretu, bilo to kroz tjelovježbu, šetnje u prirodi ili neke druge aktivnosti na otvorenom. Ovnovi vole biti pokretači inovacija, stoga im je čest boravak kod kuće sjajna prilika da planiraju nove projekte i traže načine kako ih realizirati kada se stvari vrate na staro.

@theknottyones

Vaga

Vage slove za najdruštveniji znak Zodijaka pa nije čudo da im stalni boravak kod kuće staje na put do života u kakvom najviše uživaju. Astrolozi navode kako je vrlo važno da pripadnici ovog znaka redovito održavaju kontakt s prijateljima i obitelji kako ne bi pali u depresiju i postali frustrirani.

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka cijene ljepotu pa svoje potrebe za druženjem i izlascima mogu pretočiti u kreativnost i posvetiti se preuređenju interijera, gledanju filmova i virtualnih izložbi ili fotografiranju.

Foto: Instagram

Slični članci