Make your day different

Logo Cover

Ova 3 horoskopska znaka baš nemaju sreće u 2020. godini, a jedan je posebno nesretan! Doznajte koji….

Uz pandmiju korona virusom koja je pogodila svijet, potres koji je u ožujku pogodio Zagreb, ali i ekonomska kriza, kao posljedicu svih nemilih događaja u Hrvatskoj, teško da će itko 2020. godinu proglasiti – dobrom i za pamćenje. Ako je ,pak, vjerovati astrologiji tada su se 3 znaka Zodijaka osobito istaknula kao najnesretnija. U nastavku doznajte da li ste među njima…

2020. godina nije bila osobito dobra ni za koga, ali, ako je vjerovati astrologiji, nekim ljudima je ipak bilo teže. Kao najnesretnija u ovoj godini istaknula su se tri horoskopska znaka, koji vjerojatno jedva čekaju da 2021. što brže dođe, donosi We Mystic.

Vaga

 
 

2020. godina nije bila dobra prema Vagama i one bi trebale izbjegavati bilo kakve rizike jer je velika vjerojatnost da će ishod biti nepovoljan za njih. Ove godine nemaju sreće ni u ljubavi te bi trebale oprezno stupati u odnose i dobro paziti kome vjeruju.

 

 
View this post on Instagram

 

In hiding . . . Credit @jessinowo #editorial #aesthetics #mood #photography #photographyinspiration #inspiration #morningbelike #morningcoffee #gooseinflames

A post shared by Flaming Goose (@flaming.goose) on

Rak

Ova godina za Rakove nije bila, niti će biti, nimalo lagana. Ništa im ne ide od ruke i svi projekti im uglavnom završavaju neuspjehom. Ljudi oko njih neprestano ih pokušavaju spustiti i otežati im svakodnevicu, kao da im već i samima nije dovoljno teško. Ovaj znak trebao bi izbjegavati ulaziti u rizična financijska ulaganja i ne bi trebao vjerovati svima.

Ovan

Ovan je jedan od najnesretnijih horoskopskih znakova. Stalno se osjeća kao da ne može pronaći izlaz iz teške situacije i kao da se sve oko njega urušava. Svaki korak koji Ovan napravi u 2020. godini dovodi ga do sve veće nestabilnosti i neurotičnosti. Trebao bi prestati težiti velikim promjenama i odmoriti se od svega, kako bi razbistrio um i hrabro krenuo u nadolazeću godinu.

Foto: Instagram
Izvor: We Mystic

 

Slični članci