Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo tko se pobrinuo za stajling (ali i make up!) prve dame Hrvatske Sanje Musić Milanović za susret s kraljicom Letizijom! Njihove usluge obožava i Vanna…

Dolazak španjolskog kralja Felipea VI i kraljice Letiziju u Hrvatsku izazvao je velik interes javnosti i medija. Španjolska plemkinja, koja se često naziva jednom od najljepših i najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, ponovno je zaslužila hvalospjeve modnih znalaca svojim elegantnim izdanjima, a na visini zadatka itekako je bila i prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović.

Doktorica znanosti tijekom susreta sa španjolskim monarsima briljirala je u tri elegante kombinacije, a znamo i tko je zaslužan za njezinu večernju haljinu, ali i besprijekoran make-up! Supruga predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića dala se u profesionalne ruke imenjakinje Sanje Agić, uspješne vizažistice kojoj je već godinama vjerna i glazbena diva Ivana Vrdoljak Vanna, a večernju haljinu potpisuje popularni domaći brend Hippy Garden, iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić, čije kreacije također obožava Vanna.

Sanja Musić Milanović, hrvatska prva dama, ovih je dana odmjerila modne snage sa španjolskom kraljicom Letizijom, koja je u društvu supruga, kralja Felipea VI stigla u posjet Hrvatskoj.

Elegantna 53 – godišnja supruga hrvatskog predsjednika posebno je oduševila na svečanoj večeri koju su sinoć priredili u Uredu predsjednika.

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HIPPY GARDEN | FASHION BRAND (@hippygarden)

Doktorica znanosti za ovu svečanu prigodu zablistala je u kreaciji s potpisom domaćeg brenda Hippy Garden, iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Riječ je o voluminoznoj suknji s apstraktnim uzorkom koja je predstavljena u novoj kolekciji, a kombinirala ju je uz jednostavnu crnu košulju. Osim stajlingom, prva dama oduševila je i glamuroznim make-up lookom za koji je zaslužna vizažistica Sanja Agić. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💋Sanja Agic💄 (@sanjaagic)

‘Kada te bilo tko odabere u važnom trenutku svoga života je velika čast, a kada si izbor, ni manje ni više nego prve dame Hrvatske, čast uz sebe veže ogromno poštovanje i dodatnu odgovornost. Nadam se da sam ispunila očekivanja tijekom cijelog jučerašnjeg dana i prve dame i cijele nacije, da možemo biti ponosni kakva žena nas predstavlja intelektualno i sa stilom. Zahvaljujem na povjerenju’, napisala je make-up artistica Sanja Agić uz fotografije s prvom damom Hrvatske.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💋Sanja Agic💄 (@sanjaagic)

Za ovu važnu prigodu, uspješna vizažistica za Sanju Musić Milanović odabrala je profinjen izgled s naglašenim očima i efektnim, crvenim ružem koji se pokazao kao pun pogodak za lijepu brinetu.

Sanja Agić jedna je od vodećih make-up artistica na području Hrvatske te autorica knjige ‘Make up s potpisom’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💋Sanja Agic💄 (@sanjaagic)

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Jasmina Agića u dugogodišnjem iskustvu stekla je velik broj klijentica, među kojima je i glazbenica Ivana Vrdoljak Vanna, koja joj je vjerna već godinama, posebice kada se treba pripremiti za važnije prigode.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci