Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo sve o ZekoEko avanturi na uskrsni ponedjeljak (i drugi dan!) u zagrebačkom Zoološkom vrtu za one najmlađe ali i njihove roditelje

Već sedmu godinu za redom, Portal  WISH MAMA HR  i WISH HR organiziraju edukativno i zabavno događanje za djecu, na uskrsni ponedjeljak i drugi dan u utorak u Zoološkom vrtu grada Zagreba na Edukacijskom trgu, u sklopu Zekanja u Zoo.

Tako će ovo godine, 1. i 2. travnja od 11 do 18 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko.

.
,

Svjesni da je djeci  potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

Projekt ZEKOEKO istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak i drugi dan utorak našeg događanja, zaigrati interaktivno edukativne kazališne predstave, ekozeko radionice, nastupiti dječji zborovi i plesne skupine i još mnogo izvrsnog i zabavnog sadržaja kroz koje će posjetitelje povesti ZEKOEKO, a koje će dodatno obogatiti atmosferu i stvoriti nezaboravne uspomene.

,
,

No to nije sve, jer ZekoEKo je ove godine srce i dušu ispunio s još iznenađenja. Pa tako nam donosi i mini olimpijadu za djecu gdje će uz potezanje konopa, prenošenja pisanica žlicom te igre pogodi kanticu najbolji dobiti Zekine nagrade.

I naravno ima još puno toga u Zekinom svijetu, od radionica bojanja pisanica i bojanki, sadnje mini vrta u svom domu, dječjih predstava iz Šarenog svijeta, mini mozgalica za vesele darove, kulinarskih radionica, disko zabave sa roditeljima, radosti, pjesme i uživancije.

,
,

Naši posebni gosti, Children for a Better World – podružnica Hrvatska, vodit će potragu za pisanicama uz bogate nagrade za djecu, ali i zabavnu eko radionicu izrade jedinstvenih igračaka, veselih lutkica od eko materijala.

U toj će radionici sva djeca dobiti priliku slati uz svoje crteže tople želje i poruke podrške, koje će biti poslane zajedno s ručno rađenim igračkama i još mnogim poklonima djeci u Domu Vugrovec.

,
,

Jer to sobom nosi jedan takav poseban ZekoEko, kojeg nitko nema osom nas u Zekinom gradu u Zoološkom vrtu grada Zagreba. I to nije sve…

Iznenađenje svih iznenađenja. Prvo put u Zekinom gradu, ZekoEko i djeca rade GIGANT pincu. Najveću i najslađu ikada, za velike i male.

Gigant pinca
,

Pozivamo vas i vaše najmlađe da nam se pridružite u ovoj jedinstvenoj proslavi proljeća, zajedništva i radosti učenja. ZekoEko je prilika da zajedno stvaramo, učimo i rastemo, a sve to u predivnom ambijentu Zoološkog vrta Grada Zagreba. Vidimo se na Edukacijskom trgu!

,
,

Foto: promo


Slični članci