Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo sve o revolucionarnom otkriću za mlađi izgled očiju! Krema Biotherm Blue Pro-Retinol sveti je gral u borbi protiv prvih znakova starenja

Naše oči pričaju priču o našim životima; one su ogledalo duše i izražavaju tko smo i emocije koje osjećamo. Ipak, oči nam često mogu izgledati umorno. I što se više smiješimo, to se više bora pojavljuje na površini kože, zbog čega djelujemo još iscrpljenije i, u konačnici, starije. Retinol je dokazani sveti gral u borbi protiv tih bora. Ali retinol može i nadražiti; osobito osjetljivo područje oko očiju.

A što kad biste mogli, bez ikakve nelagode, na području oko očiju iskoristiti ovaj zlatni standard sastojaka protiv pojave znakova starenja na koži?

Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom
području oko očiju.

Krema Blue Pro-Retinol, nova krema za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali
iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta, smanjuje podočnjake već prvi tjedan, a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95% žena. Sada se možete nastaviti smijati zahvaljujući snazi bioznanosti.

Tri glavna problema s kožom oko očiju

Koža oko očiju je osjetljiva. Dva je do pet puta tanja od kože na ostalim dijelovima tijela. Budući da dnevno trepnemo do 10.000 puta, pri čemu je angažirano određenih 14 mišića, koža oko očiju gotovo je neprekidno u pokretu. S vremenom se kvaliteta arhitekture kože pogoršava zbog kumulativnih učinaka kronološkog starenja i čimbenika okoliša, od kojih je najštetnije sunce. Između 20. i 30. godine života doživljavamo privremene znakove poput dehidracije, umora, podočnjaka i otečenosti ispod očiju.

Oko 40. godine života koža vjeđa već je malo otečena zbog ponavljajućih pokreta kružnog mišića vjeđe. Male izražajne bore također se pojavljuju u kutovima očiju.

U 50-im se godinama donji kapak mijenja jer se formira višak kože koji se spaja sa skupinom masnih stanica i uzrokuje otečenost ispod očiju.

Oko 60. godine života bore se produbljuju, gornji kapci postaju još teži, a završetak obrva opada, gotovo zatvarajući oči. Udubljene sljepoočnice uz donje kapke i otečenost mogu odavati dojam izrazitog umora, a spuštanje mekog tkiva s vrha jagodičnih kostiju naglašava podočnjake. Tri glavna problema Europljanki spušteni su kapci, podočnjaci i bore.

Pro-retinol brenda Biotherm za vaše oči

Predstavljajući najnoviju inovaciju u području bioznanosti, Biotherm otkrićem da regenerirajući Life Plankton pojačava djelovanje Pro-Retinola potvrđuje da je već 71 godinu na čelu izvrsnosti kad je riječ o njezi kože. Ispitivanja in-vitro provedena na šest bioloških markera uključenih u kvalitetu kože pokazuju da se učinkovitost Pro-Retinola množi s 1,5 puta kad se poveže sa savršenom dozom Life Planktona. Sinergija znači da je njihov kombinirani učinak bolji nego da se njihova svojstva dodaju zasebno. Jednostavnim riječima, to znači da je 1 + 1 > 2.

Unutar njih, pomno promišljen odabir sirovina optimizira učinkovitost uz pridržavanje strogih ekoloških smjernica. Zbog toga je krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol veganska i sadržava sastojke koji su 95% prirodnog podrijetla te 99% biorazgradivi. Dolazi u staklenoj posudi od 40% recikliranog stakla sa 100% recikliranim plastičnim čepom.

Rezultati dokazuju da nova krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol daje vidljive rezultate za tri glavna ženska problema oko očiju: spuštene vjeđe, podočnjake i bore, a kod 95% žena smanjile su se bore oko očiju.

Brend Biotherm poznat je po spajanju pionirske bioznanosti s jedinstvenim teksturama koje pogoduju osjetilima. Uz lagani miris, tekstura koja se stapa s kožom brzo se upija, što znači da nema potrebe za intenzivnom masažom koja bi mogla nadražiti osjetljivo područje oko očiju, a 85% žena potvrdilo je da tekstura balzama koji se stapa s kožom klizi po njihovoj koži.

Nanošenje kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol

  1. Prstenjacima utapkajte količinu veličine zrna oko područja svakog oka.
  2. Nježno utapkajte formulu po cijelom području oko očiju kako biste smanjili otečenost i potaknuli protok krvi.
  3. Za podizanje i glatkoću umasirajte proizvod pokretima nalik na dizanje valova.

Kremu za područje oko očiju Blue Pro-Retinol možete integrirati u vašu redovnu rutinu njege kože, i za vaš dnevni i za noćni režim, nakon uobičajenog seruma ili omiljene kreme Blue Pro-Retinol Multi-Correct i prije sredstva za zaštitu od sunca.

@harperandharley/ promo

Foto: Instagram/promo

Slični članci