Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo sve blagodati najljepših i najpopularnijih kristala na svijetu

S dolaskom nove, sunčanije sezone u naše se živote nakon duge i melankolične zime ušuljao optimizam. Ponovno osjećamo poletnost i sreću koja nam je toliko nedostajala. Mnogi baš u ovom godišnjem razdoblju donose bitne životne odluke, a brojni se oslanjaju na blagodati kristala koji su dosegnuli vrhunac svoje popularnosti. U nastavku smo za vas izdvojili ona četiri najpopularnija kao i objašnjenja njihovih ‘magičnih’ svojstava…

Zelena boja od davnina se povezuje s prirodom, plodnošću i bogatstvom, a zeleni kristal žada pomoći će vam da u svim tim poljima ostvarite sav svoj potencijal. Za uspjeh u poslu stručnjaci preporučuju da kamenčić žada postavite u blizini ulaznih vrata, ili pak spavače sobe, te uz njega položite kovanicu ili dvije kako bi omogućili utjecanje pozitivne energije i sila koje će vam pomoći u financijskom uspjehu i životnom boljitku.

 

@miyuaccesorios

 

Amethyst je kristal čija će vam svojstva pomoći pri pronalasku dublje razine duhovnosti, te boljim povezivanjem s mističnim. Amethyst postavljen uz krevet olakšat će vaše noćne tegobe, te vam pružiti mirniji i udobniji san.

 

@lindaarela.eligemstone

 

Kristali rozog kvarca u vaš će dom vratiti strast i ljubav. Mnogi rozi kvarc smatraju i kristalom erotike, pa se s toga preporučuje u spavaćoj sobi postaviti jedan ili dva kako bi vaš ljubavni život ponovno zaživio punim plućima. Opće je poznata ona izreka kako ljubav prolazi kroz želudac, pa se s toga savjetuje rozi kvarc postaviti i u kuhinju kako bi vam pomogao da u sebi probudite vrhunskog kuhara.

 

@iampositve

 

Citrin je kristal čije će vam blagodati poboljšati koncentraciju, mentalnu izdržljivost, te pomoći u ostvarivanju poslovnog uspjeha. Iz tog razloga stručnjaci savjetuju kako bi u svojim radnim sobama ili pak na radnom mjestu uvijek trebali imati kristal citrina.

 

@ritualandroutine

Fotografije: Instagram
Autor: Marko Stipić


Slični članci