Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo 4 zlatna pravila koja će preporoditi vašu ljubavnu vezu i vratiti joj prvotni sjaj

Pokazivanje ljubavi u užurbanoj svakodnevici često pada tek u drugi plan. Ipak, nadasve jednostavni znakovi pažnje mogu bitno utjecati na svaku ljubavnu vezu; bilo da želite unijeti strast ili jednostavno želite pokazati svojem partneru da ga volite. Savjetnica za parove i psihologinja Hilda Burke istaknula je četiri načina koja mogu bitno utjecati na vašu vezu i pokazivanje ljubavi….

1. Spontanost

Zaljubiti se u nekoga znači i postupati bez prethodnog razmišljanja. Bez organiziranja, odnosno sve se događa samo od sebe i spontano. Isključuje se logika i razum, a u prvom je planu prepuštanje osjećajima. Upravo bi se takvo ponašanje trebalo i kasnije primjenjivati. ‘Spontanost u vezi nas podsjeća na same početke, kada smo se prvi puta zaljubili u partnera. Ako želimo ostati zaljubljeni, spontanost je ključna. Nažalost, mnogi zaborave na ovu kvalitetu zbog životne rutine’, rekla je Burke.

@thoughtcatalog

2. Obraćanje pozornosti na partnera

Kada slušate partnera i kada on ima punu vašu pozornost dajete mu do znanja da vam je stalo i da ste tu za njega u svakom trenutku. Posvetite mu vrijeme, a on će to cijeniti.

3. Cijenite pozitivnost

Neki parovi uvijek gledaju što u njihovoj vezi nije dobro, dok bi se radije trebali posvetiti onim pozitivnim i odličnim stvarima zbog kojih su sretni. Obznanite partneru kada primijetite da je napravio nešto što zaslužuje pohvalu i počnite primjećivati dobre strane veze.

 

@thoughtcatalog

4. Stavite vezu na prvo mjesto

‘Mnogi parovi kažu kako je rođenje djeteta utjecalo na njihovu vezu. Razdvojilo ih je. Misle kako je najvažnije da dijete uvijek bude na prvom mjestu. Ipak, mnogo je važnije da parovi i nakon prinove uvijek pronađu vremena jedno za drugo’, otkrila je psihologinja. Napravite vremena za vas dvoje i iskoristite ga najbolje što možete.

@kissesandmartini

Fotografije: Instagram


Slični članci