Make your day different

Logo Cover

Otkrivamo 10 karakteristika žena rođenih u znaku Lava! One su velikodušne, odvažne, strastvene i lako ćete ih primijetiti u gomili…

Da su žene rođene u znaku Lava uvijek glavne u društvu, već je odavna jasno. Njihov vladajući planet je Sunce, što znači da pršte od energije i strasti. Kombinacija Sunca u Lavu i visokih temperatura garantira nezaboravno ljeto, stoga budite uvjereni da vam u njihovom društvu neće biti dosadno. U nastavku doznajte deset karakteristika žena u ovom horoskopskom znaku koji je s razlogom prozvan kraljem Zodijaka…

Lavovi su, uz Bikove, podložni stereotipizaciji u krugu horoskopskih znakova. Često ih se smatra glasnima, egocentričnima i tvrdoglavima, no te negativne karakteristike vrlo brzo prekrivaju one pozitivne – velikodušnost, odvažnost i odanost.

U čast njihove sezone, koja je započela 23. srpnja i traje do 22. kolovoza, otkrivamo 10 karakteristika žena Lavica:

@catarinadrodrigues21

1. Strastvene su i iskrene, nemaju problem s pokazivanjem emocija

Njihova neovisna i snažna individualnost učinila ih je strastvenima i iskrenima. Nemaju problem s pokazivanjem emocija, kako u ljubavnim vezama tako u prijateljskim odnosima. Vole se okružiti ljudima koji će joj pomoći da se pokaže u svojoj punoj snazi, pa isto tako traži partnera koji je siguran u sebe.

2. Žena Lavica je dominantna, a to najbolje pokazuje u krevetu

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donje rublje, kao i preuzimanje vodstva u spavaćoj sobi. Ne poznaje tabue, u seksu želi probati sve, a vlastiti i partnerov užitak jednako su joj važni. U ljubavi se najbolje slaže s blizancima, strijelcima i vagama.

@wildfiresss

3. Uvijek su glavne u društvu i kao magnet za poglede

Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, entuzijazmu i poletnosti, žena Lav je kao magnet za ljude oko sebe. Njezini prijatelji nerijetko su njezini ‘obožavatelji’ koji joj se dive.

@maralafontan

4. Velikodušna je, voli ugađati i oprostit će sve osim – izdaje

Iako ih se smatra egocentričnima i sebičnima, Lavice su u suštini velikodušne i imaju ogromno srce. Za ljude do kojih im je stalo učinit će baš sve i najvažnije joj je da se u njezinom društvu osjećaju ugodno. Svoje prijatelje nikada neće iznevjeriti, bit će im podrška i oprostit će im sve – osim izdaje.

5. Voli se isticati upečatljivim (jedinstvenim!) stilom

Ženu Lavicu uvijek ćete prvu primijetiti zahvaljujući njezinom upečatljivom stilu. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima, kao i odjećom žute, narančaste i zlatne boje koje simboliziraju sve njezine vrline – toplinu, luksuz, posebnost. Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji, ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema i uspješno isfurava i najneobičnije modne trendove.

@leoniehanne

6. Stvorene su za liderske poslove

Njihovo neustrašivo samopouzdanje učinilo ih je rođenim vođama, stoga je ovaj znak i dobio status kralja Zodijaka. Nikada ih nije strah, kraljice su svoje džungle i iz tog razloga stvorene su za poslove u kojima će biti glavne – izrazito dobro snalaze se u kazalištu, filmskoj industriji, ali i na menadžerskim pozicijama.

@wildfiresss

7. Donekle vjeruju da novac može kupiti sreću, ali zato marljivo rade za njega

Obzirom vole skupocjene stvari i pate na trendove, Lavice donekle vjeruju da novcem mogu kupiti sreću. Ili barem dio nje! Premda ga voli potrošiti, marljiva je i vrijedno će ga zaraditi. Kao i financijski pomoći bliskoj osobi kada je u nevolji.

@maylin_aguirree

8. Simboliziraju snagu i hrabrost

One će se do kraja života boriti za one koje voli, za svoje snove i za ono što vjeruje da je ispravno. Nikome neće dozvoliti da naruši njezino okruženje, stoga su žene Lavice postale simbol snage i hrabrosti.

@wildfiress

9. Život je njihova pozornica

Sukladno njihovoj teatralnoj prirodi, život im je pozornica. Ponekad znaju biti nesigurne, pa traže potvrdu okoline i skrivaju nesigurnost iza ambicioznosti. Vjeruju da je život kratak i da ga trebaju maksimalno iskoristiti za užitak, zabavu i avanturu.

@maylin_aguirree

10. Ne misle da su bolje od drugih, već su samo svjesne svojih kvaliteta

Jedna od najčešćih predrasuda koje se povezuju s Lavicama je da su umišljene i arogantne. Premda se čini kao da očekuju da ih svi drže na dlanu, one su samo svjesne svojih kvaliteta i ne žele se zadovoljiti s nečim što smatraju da ne zaslužuju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci