Make your day different

Logo Cover

Otkrili smo maskaru dizajniranu za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s efektom dramatičnog pogleda za svega 17 eura

Milani Cosmetics, vodeći make-up brend, sa zadovoljstvom predstavlja svoj najnoviji proizvod Highly Rated Lash Extension maskaru. Ova inovativna maskara dizajnirana je za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s kojom postižete savršeni izgled pri svakom nanošenju.

Sa svojom jedinstvenom formulom i posebnom četkicom, Highly Rated Lash Extension maskara odličan je izbor za svakodnevni make-up i posebne prigode.

.

Značajke Highly Rated Lash Extension maskare:

Duge i guste trepavice: Ova maskara omogućuje vašim trepavicama da postignu nevjerojatnu duljinu i gustoću. Svaka pojedinačna trepavica obavijena je crnom bojom, stvarajući dramatičan i privlačan izgled.

Produljenje trepavica: s posebnom formulom obogaćenom inovativnim sastojcima, Highly Rated Lash Extension maskara osigurava učinkovito produljenje trepavica. Vaše će trepavice izgledati duže, definiranije i lijepo uvijene.

@minazibayibeauty

Bez grudica i nakupljanja: Jedna od glavnih prednosti ove maskare je njezina sposobnost ravnomjernog nanošenja na trepavice bez grudica i nakupljanja. To vam pruža glatko i profesionalno nanošenje i rezultate koji izgledaju prirodno.

Savršeno odvajanje trepavica: Zahvaljujući posebnoj četkici s precizno dizajniranim čekinjama, Highly Rated Lash Extension maskara osigurava savršeno odvajanje trepavica. Svaka trepavica je naglašena i jasno odvojena od drugih, stvarajući prekrasan izgled.

.

Dugotrajnost: Formula Highly Rated Lash Extension maskare posebno je dizajnirana za dugotrajnost. Zadržat će se na trepavicama cijeli dan bez razmazivanja ili blijeđenja. Bez obzira gdje se nalazite ili što radite, vaše će trepavice uvijek izgledati zapanjujuće.

Jednostavno uklanjanje: Usprkos dugotrajnosti, uklanjanje Highly Rated Lash Extension maskare jednostavno je. Inovativna formula uklanja se uz pomoć obične vode, bez potrebe za odstranjivačem.

.

Sastojci Highly Rated Lash Extension maskare:

 • Vodootporna formula koja osigurava postojanost i sprječava razmazivanje.
 • Ulje jojobe koje njeguje trepavice i održava ih mekima.
 • Pantenol koji jača i štiti trepavice od lomljenja.
 • Vitamin E koji djeluje kao antioksidans i potiče rast trepavica.
 • Ceramidi koji obnavljaju i hidratiziraju trepavice i daju im volumen.
@minazibayibeauty

Upute za korištenje:

Provjerite jesu li vam trepavice čiste i suhe prije nanošenja Highly Rated Lash Extension maskare.

 1. Otvorite maskaru i četkicom uklonite višak proizvoda.
 2. Započnite nanošenjem maskare od korijena trepavica.
 3. Nježno povucite četkicu prema vrhovima trepavica kako biste postigli željenu duljinu.
 4. Po potrebi nanesite više slojeva maskare kako biste postigli željenu gustoću i volumen.
 5. Ostavite maskaru da se osuši prije otvaranja očiju kako biste spriječili razmazivanje.
 6. Kontaktirajte Milani Cosmetics za više informacija o novoj Highly Rated Lash Extension maskari.

Cijena: 17.99 €.
Foto: promo

Slični članci