Make your day different

Logo Cover

Otkrili smo hit destinaciju kreiranu za trenutke čistog gastro hedonizma, svojim gostima nudi nezaboravno iskustvo i nesvakidašnji doživljaj

U samom centru Velike Gorice, gradu koji prema posljednjem Popisu stanovništva bilježi najveći rast u Hrvatskoj, početkom mjeseca otvorena je nova gastronomska destinacija koja već oduševljava ljubitelje dobre hrane, kapljice, ali i nesvakidašnjeg doživljaja.

Da za trenutke čistog gastro hedonizma stanovnici sjeverozapadne Hrvatske više ne moraju daleko putovati, pobrinuli su se vlasnici Chop Old House Hotel &Restorana koji na svom sezonskom meniju nudi pravi spektakl prilagođen najzahtjevnijim nepcima gdje se isprepliću okusi buće, šljiva, crnog vina, tostiranih lješnjaka i badema.

Najkvalitetnije meso s hrvatskih farmi i namirnice lokalnih OPG-ova upotpunit će ovaj gastronomski doživljaj pod iskusnom palicom šefa kuhinje Gorana Hlišća i sommeliera Damjana Paripovića. Ovaj novi bistronomy restoran kreiran je prema konceptu generalne menadžerice Anamarije Vidić koja je svoj zanat ispekla u renomiranoj Esplanadi i Valamaru.

Da Chop Old House spaja najbolje iz ponude bistroa i gastronomije dokazuje i svakodnevna ponuda za sve putnike namjernike: Vergnano kava iz najstarije pržionice u Italiji, čak 69 vinskih etiketa u ponudi od kojih se većina može piti na čaše, craft pive i rumove poput Zacapa XO, Dictadora i Diplomatica uparit će se s najboljim cigarama ili kockicom čokolade.

 

Nakon stresnog radnog dana, za poslovne ručkove i domjenke tipične za blagdansku sezonu – ili jednostavno kada želite ispuniti vikend – CHOP pozitivno iznenađuje dobrom glazbom u izvedbi nekih od najboljih zagrebačkih glasova.

Što se budućih planova tiče, u prodaji imaju sedam hotelskih soba kategoriziranih s četiri zvjezdice, a kao smještajna destinacija od zračne luke udaljena manje od deset kilometara već sada bilježi upite. S obzirom na to da je upravo Velika Gorica prva na popisu hrvatskih gradova u koje se doselilo više stanovnika nego što ih se iz njih odselilo – što je čini jednom od rijetkih gradova u našoj zemlji s pozitivnim migracijskim saldom – prostori koji kvalitetno spajaju gastronomiju i vrhunske smještajne kapacitete presudni su za razvoj turističke ponude, što im daje dodatni značaj.

Upravo zbog toga, primarni cilj managementa CHOP Old House-a je da svojim gostima ponude nezaboravno iskustvo nakon kojeg će se poželjeti vratiti.

Kako bi najveći hotelijer u povijesti rekao, a iz CHOP-a također poručuju: ‘We are ladies and gentlemen, serving ladies and gentlemen’ – ‘Mi smo dame i gospoda i uslužujemo dame i gospodu.’

Foto: promo

 

Slični članci