Make your day different

Logo Cover

Osvojite vrijedno pakiranje Mikeda Active Collagen 5000

U suradnji s Mikedom ovaj tjedan čitatelje nagrađujemo s vrijednim pakiranjem inovativnog anti-age napitaka s vodećim francuskim kolagenom i beauty shield complexom!

Mikeda® Active Collagen 5000 je dodatak svakodnevnoj njezi kože koju hrani iznutra za vidljive rezultate izvana. Ovaj beauty napitak sadrži biološki aktivan hidrolizirani kolagen Peptan®, Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 te cink i vitamine u optimalnom omjeru. Jedinstvena sinergija sastojaka učinkovito povećava razinu kolagena u koži te
aktivno doprinosi smanjenju bora, povećanju hidratacije, napetosti i elastičnosti kože te blistavoj kosi i noktima.

VAŽNOST KOLAGENA

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu i čini čak 70% suhe tvari kože. U velikoj je mjeri odgovoran za čvrstoću i tonus kože.

ULOGA KOLAGENA U KOŽI

Glavna uloga kolagena je održavanje strukture i otpornosti kože. Kolagenska vlakna stvaraju mrežu koja učvršćuje slojeve kože i u koju su uklopljene važne sastavnice kože poput elastina
koji održava elastičnost kože i hijaluronske kiseline koja održava vlažnost kože.

KOLAGEN I STARENJE

Naše tijelo ima sposobnost stvaranja kolagena, međutim, starenjem se broj i aktivnost stanica koje proizvode kolagen smanjuje. U mladosti se gubitak kolagena brzo nadomješta,ali s godinama taj gubitak postaje sve izraženiji: nakon 30. godine tijelo prosječno gubi 1% kolagena godišnje. Zbog toga se kolagenski matriks, koji osigurava strukturu i čvrstoću kože, počinje raspadati te se pojavljuju bore.

KOLAGEN ZA MLADOLIKU KOŽU

Glatka, čvrsta i mladolika koža zahtijeva optimalnu razinu dobro organiziranih kolagenskih vlakana koja će osigurati da koža zadrži elastičnost, čvrstoću i sposobnost vezanja vlage.
Istraživanja su pokazala da peptidi kolagena koje unesemo u organizam mogu potaknuti sintezu novih kolagenskih vlakana.

PROMJENE KOJE DOVODE DO STARENJA KOŽE

Gustoća kolagena u koži s godinama se smanjuje. Mreža kolagenskih vlakana postaje sve više fragmentirana te se pojavljuju kraća i manje organizirana vlakna te se nakupljaju razgrađeni fragmenti kolagena. Uz to, stvaranje nove kolagenske mreže se usporava zbog čega je zamjena razgrađenih fragmenata neadekvatna. Elastična vlakna također s vremenom gube svoj integritet. Ovaj gubitak čvrstoće i elastičnosti kože dovodi do nastanka bora i gubitka napetosti kože. Količina hijaluronske kiseline u koži također se s godinama smanjuje. Ovo se odražava na sposobnost zadržavanja vlažnosti kože dovodeći do suhe kože koju obično viđamo kod starijih osoba.

ZAŠTO MIKEDA® ACTIVE COLLAGEN 5000?

Tekući napitak s kolagenom je posljednja inovacija na tržištu nakon tableta i prašaka s kolagenom. Mikeda® Active Collagen 5000 napitak sadrži hidrolizirani kolagen koji je bogat izvor peptida male molekulske mase koji su lakše probavljivi i brže se apsorbiraju u usporedbi s nativnim kolagenom. Nakon oralnog unosa tekućeg napitka, više od 90% bioaktivnih peptida kolagena se
apsorbira iz probavnog sustava, što rezultira značajnim porastom koncentracije peptida kolagena u krvi unutar 1 sata te njihovom akumulacijom u koži gdje se zadržavaju i do 2 tjedna. Peptidi kolagena stimuliraju stvaranje novog kolagena, elastina te hijaluronske kiseline. Na ovaj način se postižu trajniji rezultati te se odgađaju znakovi starenja iznutra
prema van.

Ukoliko želite osvojiti  pakiranje Mikeda Active Collagen 5000 u kojem dolazi 21 monodoza po 25ml napitka s okusom naranče, bez šećera i samo 23 kcal po jednoj dozi,  slijedite ove jednostavne upute.

Uvjeti sudjelovanja u Cover nagradnim natječajima:
1. Upratite nas na našem Instagram profilu
2. Lajkajte našu službenu Facebook stranicu
3. Fotografije vaših vrućih ljetnih priča označite sa hastagom #cover_hr i #IamCoverGirl #beCoverSummer
4. Prijavite se na naš newsletter.

[contact-form-7 id=”6200″ title=”Igra_Mikeda”]


Hzzo


Slični članci