Make your day different

Logo Cover

Osvojite sunčane naočale s dizajnerskim potpisom

Ljeto bez sunčanih naočala i to vrlo upečatljivih, koje lijepo uokviruju ne samo lice već daju pečat cijelom izgledu, nezamislivo je u Hrvatskoj.  Upravo zato smo smo svoje čitatelje odlučili razveseliti jednim primjerkom naočala retro prizvuka s potpisom etablirane modne kuće  Sherri Hill

Poznata američka modna kuća Sherri Hill, simbol raskošnih haljina za posebne, svečane, prilike, je od ovog ljeta dio svoje glamurozne priče pretočila u liniju sunčanih naočala, i to blistavu liniju, u kojoj se bajkovita Sherri Hill elegancija prenosi u viziju za dnevne prilike. Riječ je o iznimno modernoj kolekciji sunčanih naočala koja je ovih dana stigla u ekskluzivni prostor Sherri Hill boutiquea u Zagrebu. Linija sadrži 20-ak modela koje uz atraktivan dizajn i visoku UV zaštitu odlikuje i kvaliteta izrade u vrhunskim talijanskim optičarskim radionicama gdje su naočale proizvedene.

Dizajn je priča za sebe: u duhu brenda, sa svakim modelom, željeli su postići prepoznatljivi diva efekt koji krasi i njihove raskošne haljine. Naočale su izrađene u metalnoj i plastičnoj verziji. Više informacija možete doznati na Instagram i Facebook stranici Sherri Hill Hrvatska.

Modeli s plastičnim okvirima prenose dašak glamoura holivudskih diva, dok će metalni razveseliti ljubiteljice boho stila jer donose retro velike okrugle okvire, s fino nijansiranim staklima, koji su jako popularni ovo ljeto, a upravo njih imate priliku osvojiti već ovaj tjedan.

 

Iza glamuroznih naočala prepoznat ćete lica nekih od najljepših hrvatskih manekenki poput Melite Fabečić, Nikoline Minovska i Anastazije Đurić, a ukoliko ih želite imati u svojoj kolekciji, prijavite se na naš natječaj i slijedite ove vrlo jednostavne korake.

Uvjeti sudjelovanja u Cover nagradnim natječajima:
1. Upratite nas na našem Instagram profilu
2. Lajkajte našu službenu Facebook stranicu
3. Fotografije vaših vrućih ljetnih priča označite sa hastagom #cover_hr i #IamCoverGirl #beCoverSummer
4. Prijavite se na naš newsletter.

[contact-form-7 id=”3843″ title=”Igra_Naočale”]

Fotografije: Sherri Hill


Hzzo


Slični članci