Make your day different

Logo Cover

Osvojite knjigu koja će vam potpuno promijeniti život

Knjiga Sare Knight ‘Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e’ međunarodni je bestseler o tome kako se brinuti manje i dobiti više, a u suradnji s knjižarom Ljevak, jedan čitatelj ima priliku osvojiti ovu briljantnu i urnebesnu parodiju kultne ‘self-help’ knjige

Jeste li pod stresom i pretrpani poslom, dok od života ne dobivate dovoljno? Je li vam dosta ispunjavanja želja i prohtjeva drugih ljudi prije negoli zadovoljite sebe? Ako je tome tako, tada je pravo vrijeme da vas ne j**e živa sila.

Ova briljantna, urnebesna i praktična parodija bestselera Marie Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Autoričina jednostavna Metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja.

Čitanje ove knjige i njezina „j**e mi se“ filozofija oslobodit će vas i omogućiti vam da svoje vrijeme, energiju i novac ulažete u ljude i stvari koji su doista važni. Zato… Što čekate? Neka vam se živo j**e i već danas počnite živjeti svoj najbolji život.

Uvjeti sudjelovanja u Cover nagradnim natječajima:
1. Upratite nas na našem Instagram profilu
2. Lajkajte našu službenu Facebook stranicu
3. Fotografije vaših vrućih ljetnih priča označite sa hastagom #cover_hr i #IamCoverGirl #beCoverSummer
4. Prijavite se na naš newsletter.

[contact-form-7 id=”6198″ title=”Igra_knjiga”]

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci