Make your day different

Logo Cover

Osvježite izgled svoje kupaonice uz upečatljivi dozator za sapun! Pronašli smo 13 stajliš modela povoljnih cijena kojima je teško reći ‘ne’

Osim za održavanje higijene, kupaonica je mjesto na kojem se opuštate sami sa sobom. Upravo iz tog razloga trebali biste je upotpuniti upečatljivim detaljima koji će je učiniti pravom malom intimnom oazom. Lijep dozator za sapun čini čuda za izgled vašeg kutka kupaonice, a neki od ovih 13 modela sigurno će vas osvojiti…

Ako želite unijeti svježinu u izgled vaše kupaonice, ne morate je u potpunosti renovirati niti ulagati previše novca da biste postigli željeni look. Dovoljno je investirati u male detalje koji će joj podariti posebno ozračje.

Sinsay

Uz tepihe, ručnike i ukrase, dozatori za sapun mogu biti sjajno rješenje. Popularne trgovine s dodacima za dom, poput Sinsayja, JYSK-a, Emmezete i Pepca nude fantastične modele po pristupačnim cijenama koji se lako uklapaju u svaki tip uređenja.

Istražili smo aktualnu ponudu i izdvojili 13 dozatora za sapun povoljnih cijena među kojima je teško odabrati samo jedan:

Sinsay, 3,49 €
Sinsay, 3,29 €
Sinsay, 3,49 €
Sinsay, 4,49 €
Sinsay, 2,49 €
Pepco, 4 €
Pepco, 3 €
Pepco, 3 €
JYSK, 3,75 €
JYSK, 3,75 €
Emmezeta, 5,30 €
Emmezeta, 5,30 €
Emmezeta, 2,99 €

Foto: Sinsay / Pepco / Emmezeta / JYSK

Slični članci