Make your day different

Logo Cover

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka imaju najjači libido i nikada im nije dosta! Nađete li se s njima među plahtama, ‘akcija’ bi mogla potrajati satima

Uvijek je škakljivo govoriti o seksualnim temama, ne samo zato što pripadaju intimnoj sferi svake osobe, već i zato što su poprilično individualne. Preferencije i ukusi se znatno razlikuju od osobe do osobe, ali ako je vjerovati astrolozima, jedan horoskopski znak naprosto nema mjeru kada je riječ o seksualnim nagonima. U nastavku otkrivamo u kojem se znaku Zodijaka rađaju osobe s najjačim libidom…

Rodne uloge u kojima se seksualnost manifestira ostavit ćemo po strani dok prigrlimo horoskop kao vodilju prema razumijevanju specifičnih želja i potreba svakog pojedinca u krevetu.

 
 
 
 
 
 

Iz astrološkog položaja lako se iščitava koliko je svakom znaku stalo do intimne povezanosti te koliko im je potreban fizički dodir. Dok će neki znakovi težiti zadovoljavaju drugih potreba uoči one seksualne, ostalima libido znatno više upravlja mislima, emocijama i odlukama.

@tuzhiloff

Prema pisanju PureWowa, Škorpioni su prvaci kada je riječ o seksualnom nagonu. S obzirom na to da su u konstantnoj potrazi kako za avanturom, tako i za intimnošću, lako je zaključiti da će te afinitete najradije spojiti upravo među plahtama.

  Advertisement
  Advertisement

Ovaj vodeni znak odavno je na glasu kao najstrastveniji, no to ne znači da će seks shvatiti kao puku igru. Da bi u potpunosti ostvarili sve seksualne potrebe (kojih ima pregršt!), nastojat će odabrati partnera s kojim mogu biti dovoljno bliski i intimni.

 
@tuzhiloff

Ako vam je za oko zapela osoba rođena u ovom znaku, ne ustručavajte se poslati joj poruku uoči Valentinova, ali se naoružajte  dobrom energijom kako biste se uskladili s njenim seksualnim i emocionalnim intenzitetom.

 
 

Uspijete li dogovoriti spoj, pripremite se na nezaboravnu noć i stavite po strani sve nejasnoće oko ovog mističnog znaka, jer mu je seksualni apetit neupitan.

@tuzhiloff

Kao i u ostalim životnim poljima, Škorpioni u krevetu nastoje dati sve od sebe i isprobati sve što ih zanima kako bi bili sigurni da je zadovoljstvo obostrano.

Advertisement
Advertisement

Prema jačini seksualnog nagona Škorpionu su za petama Bik i Ovan.

@tuzhiloff

Bikovi neizmjerno cijene intimu i pravi su majstori u iskazivanju prisnosti, pogotovo u krevetu, a za vatrene Ovnove dovoljno je naglasiti kako njima vlada Mars, koji pak upravlja seksualnim nabojem svih horoskopskih znakova.

Pripremila: Silvija Valjin / Foto: Instagram

Slični članci