Make your day different

Logo Cover

Oskarovku Emmu Thompson u Rovinju dočekala kiša, a pravo je iznenađenje u čijem društvu slavna glumica ondje uživa

Emma Thompson, glumica koja se može pohvaliti iznimno uspješnom karijerom, koja na svojim policama čuva najcjenjenije filmske nagrade te je svojim talentom kao rođena Britanka već odavno ostavila neizbrisiv trag u svjetskoj kinematografiji, ovih dana boravi u Hrvatskoj, u Rovinju. A ondje ju je umjesto sunca dočekala – kiša.

Zahvaljujući modnoj dizajnerici Diane von Furstenberg, koja se na Instagramu pohvalila kako je posjetila Rovinj te na nekoliko fotografija, koje je objavila, otkrila kako je s njom hrvatski grad posjetila i 63 – godišnja dvostruka oskarovka Emma Thompson, otkrivena je ova mala tajna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)

A dame je tijekom razgledavanja grada ‘uhvatila’ kiša.
‘Posljednja kišna stanica prije odlaska u Veneciju’, napisala je u opisu fotografija 76 – godišnja belgijska dizajnerica s američkom adresom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@emmathompscon)

Legendarna britanska glumica Emma Thompson dobitnica je prestižne nagrade Oscar za najbolju glavnu glumicu u filmu ‘Howards Endu’ Jamesa Ivoryja iz 1993., ali i kao scenaristica hvaljenog filma ‘Razum i osjećaji’ Anga Leeja iz 1995. godine na kojem je upoznala svojeg današnjeg supruga – glumca Grega Wisea.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaia Wise (@gaiawise_)

 

Prije tri godine sa suprugom Gregom Wiseom, s kojim je u braku 20 godina, otišla je živjeti u Veneciju.

Emma i Greg u braku su dobili dvoje djece, posvojenog sina kojeg od milja nazivaju Tindy (32), posvojili su ga nakon što je ostao siroče jer je njegova obitelj postala žrtvom ruandskog genocida 1994. godine, i 23-godišnju kći Gaia Romilly.

Foto: Instagram

Slični članci