Make your day different

Logo Cover

Oskarovka Nicole Kidman otvorila dušu i priznala da se zbog snimanja hit serije ‘Slom’ razboljela: ‘Moj imunološki sustav nije znao prepoznati razliku…’

Nicole Kidman glavna je zvijezda nove HBO-ove hit serije ‘Slom’ u kojoj glumi uz slavnog kolegu Hugha Granta. Serijal od šest epizoda u kratkom je roku postao jedan od trenutno najgledanijih, no mnogi gledatelji požalili su se da neke situacije nisu do kraja razjašnjenje. I dok oni diskutiraju od radnji, nagrađivana glumica priznala je kako se zbog serije razboljela, a sada je bez zadrške progovorila o svom zdravstvenom stanju i zabrinula obožavatelje diljem svijeta…

Ovih dana ne prestaje se pričati o novoj hit seriji ‘Slom’ (‘Undoing’) u produkciji HBO-a u kojoj glavnu ulogu igra Oskarovka Nicole Kidman.

Nakon odlične izvedbe u seriji ‘Male laži, 53-godišnja glumica iznova je dokazala da joj nema ravne utjelovivši terapeutkinju Grace Fraser koja živi u New Yorku sa sinom i suprugom Jonathanom, a njega igra britanski zavodnik Hugh Grant.

@undoinghbo

Iako je serijal od šest epizoda u kratkom roku pobudio velik interes publike, brojni gledatelji pobunili su se da neke od situacija nisu dovoljno dobro razrađene.

S druge strane, nagrađivana glumica sada je otvorila dušu i priznala da se zbog snimanja serije ‘Slom’ mentalno razboljela. U razgovoru za WTF Podcast otkrila je kako se osjećala jako loše te se borila s anksioznošću.

 
@nicolekidman

‘Počela sam se zapitkivati tko sam. Čak sam se i fizički osjećala loše, moj imunološki sustav nije znao prepoznati razliku između fikcije i istine. Sve je to bilo jako uznemirujuće za mene’, ispričala je proslavljena Australka, dodavši kako je imala toliki problem s nesanicom da katkad nije mogla zaspati danima.

Inače, priča prati hvaljenog onkologa i predanog obiteljskog čovjeka Johnatana Frasera (Hugh Grant) i njegovu suprugu, terapeutkinju Grace. Njihov život djeluje savršeno, sve do njegova nestanka nakon kojeg se počinju otkrivati mračne tajne i Jonathanov pravi identitet.

@undoinghbo

Poslije donatorske večeri privatne škole, jedna od majki učenika, lijepa Elena (Matilda De Angelis), pronađena je smrskane glave. Iste noći Gracein muž Johnatan nestaje bez traga. Policija ubrzo otkriva da je onkolog liječio sina ubijene ljepotice te da se s njom zbližio – čak i više nego što je itko mogao naslutiti.

Seriju potpisuje kreator ‘Malih laži’ David E. Kelley koji i ovaj put uspješno zasijeca u svijet imućnih i moćnih, a to najbolje potvrđuje činjenica da je ‘Slom’ doživio veliki uspjeh u vrlo kratkom roku od premijernog prikazivanja.

@nicolekidman

Ovo nije prvi put da se Nicole Kidman ‘slomila’ zbog uloge. Usprkos desetljećima glumačkog iskustva, karizmatična Oskarovka još nije naučila kako ‘izaći’ iz uloge.

Sličan problem dogodio joj se nakon snimanja serije ‘Male laži’ u kojem je glumila zlostavljanu ženu, kada je postala depresivna, a njezino psihičko stanje ostavilo je traga na odnos sa suprugom i glazbenikom Keithom Urbanom te njihove dvije kćeri, 13-godišnjom Sunday Rose i dvije godine mlađom Faith Margaret.

@nicolekidman

Foto: Instagram

Slični članci