Make your day different

Logo Cover

Organizirate team building? Ovo imanje savršeno je mjesto za kreativna druženja, bildanje timskog duha i uživanje u jedinstvenom sadržaju

Team building je odličan način da pokažete svojim zaposlenicima koliko vam je stalo do njih, ali i da se bolje povežete. To je idealna prilika da ih nagradite i uvažite na razinama koje su istovremeno profesionalne i osobne. Ako planirate iznenaditi svoj tim kratkim, ali nezaboravnim putovanjem, zaputite se do najljepšeg imanja u Istri koje nudi pregršt zanimljivih i jedinstvenih sadržaja…

Team building nadahnjuje zaposlenike da surađuju u zabavnim aktivnostima, stvaraju odnose, obrazuju se i motiviraju. Ako tražite mjesto na kojem će vaši kolege doživjeti sve od navedenog, istarske Bale kriju upravo takvu destinaciju.

Riječ je o očaravajućoj stanciji Meneghetti, članu prestižnog lanca luksuznih hotela Relais & Châteaux, čijim ljepotama ne mogu odoljeti ni svjetski gastronomi, slavna lica i hedonisti iz cijeloga svijeta.

Meneghetti

Uz 58 smještajnih jedinica, ekskluzivnu vinariju, privatne vile, SPA i restoran, ovaj raj na zemlji posjetiteljima nudi i priliku da se prepuste uživanju u izvornim istarskim okusima najveće kvalitete.

Osim smještaja koji nećete htjeti napustiti, s kolegama možete uživati u raznim aktivnostima za zabavu, edukaciju i opuštanje. Započnite dan doručkom u restoranu Meneghetti, gdje se jela spravljaju od vrhunskih lokalnih namirnica.

Meneghetti

U nedavno otvorenoj vinariji Meneghetti imat ćete priliku kušati nagrađivane etikete i doznati kako nastaje njihovo vino. Također, tu su i usluge luksuznog SPA centra za opuštanje prije povratka u ured.

Kao prostor za sastanke, Meneghetti nudi unutarnji dio restorana, neku od svojih ekskluzivnih rezidencija ili VIP prostor kušaonice u vinariji. Hotel raspolaže svom opremom za video projekcije pa će vaši kolege biti kompletno osigurani te iskusiti spoj hedonizma i posla.

Meneghetti SPA

Poželite li se prepustiti ljepotama Istre izvan imanja, concierge ambasadorice hotela Meneghetti nude mogućnost dogovaranja izleta i drugih vanjskih sadržaja, poput posjeta lokalnim siranama i vinarijama ili lova na tartufe.

Potpuna posvećenost gostu s najvećom dozom privatnosti usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista unikatnom luksuznom oazom za idealan odmor koji se dugo pamti.

Pogledajte galeriju:

Meneghetti Kušaona i Vinarija
Meneghetti
Meneghetti
imanje Meneghetti
Meneghetti
imanje Meneghetti
Meneghetti rezidencija
restoran Meneghetti
Meneghetti
vila Meneghetti
Meneghetti
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
@meneghetti_istria
Meneghetti

Foto: Meneghetti (Matej Paluh) / Instagram

Slični članci