Make your day different

Logo Cover

Omiljena ‘dadilja’ Fran Drescher ima jaaako uzbudljive vijesti, a njezini su fanovi užasno nestrpljivi…

Malo tko nije čuo za legendarnu seriju 90 -ih ‘The Nanny’ koja je pratila avanture Fran Fine koja sasvim slučajno dobije posao dadilje u obitelji bogatog Broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda te se brine za njegovo troje malodobne djece. Za sve one koji su i dalje zagriženi fanovi jednog od najpopularnijih sitcomova svih vremena imamo uzbudljive vijesti….

Prošlo je 25 godina otkako je izašla prva epizoda kultnog sitcoma ‘The Nanny’ koji je pratio avanture simpatične dadilje imena Fran Fine čiju je ulogu utjelovila glumica Fran Drescher. I to poprilično uvjerljivo. Naime, lik osebujne židovke nazalnog glasa i neodoljivog karaktera glumicu je vinuo u zvijezde, a kada je 1999. godine serija prestala s emitiranjem, i njezino je ime palo u zaborav. Ipak, Fran je je za Entertainment Tonight izjavila kako ona i njezin kolega i bivši suprug Peter Marc Jacob namjeravaju oživiti jednu od najgledanijih serija 90-ih.

@_thenanny_

‘Razgovaramo o tome već duže vrijeme Peter i ja. Trenutno radimo na jednom velikom projektu koji će biti itekako zanimljiv obožavateljima, a još uvijek ne smijem ništa govoriti o tome. No bit će to nešto veliko’, rekla je Fran Drescher te dodala kako očekuje poziv s televizijske kuće.

@_thenanny_
@_thenanny_

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci